Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitgebreid dineren met een wijntje erbij voor €23,95: hier kan dat

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 4 februari 2020

Leonidas staat bekend om de heerlijke bonbons, chocolademelk en high tea’s. Maar op vrijdagavond serveren ze hier ook een high dinner. Je kunt dan uitgebreid komen dineren voor een lage prijs. Heel leuk voor een avondje uit met vriendinnen!

De high dinner bestaat uit zes gangen. Het is dus een avondvullend programma. “Ik vind het fijn als je de tijd krijgt om te dineren. Persoonlijk hou ik niet van restaurants waar je binnen een uurtje weer buiten staat. Tijdens de high dinner kun je echt even lekker bijkletsen,” vertelt Loes, de eigenaresse van Leonidas.

high dinner leonidasHet menu

Hoe zo’n high dinner eruit ziet? “We beginnen met soep. Welke soep dat is, hangt af van het seizoen,” vertelt Loes van Damme van Leonidas. “Daarna krijg je drie lekkere amuses. Vervolgens kun je kiezen uit minisalades: ook deze zijn seizoensafhankelijk. Het vierde gerecht is een pasteitje. Vervolgens komt het hoofdgerecht, dit is bijvoorbeeld een pizza of één van onze huisgemaakte kroketjes.” Na het hoofdgerecht zet je koers richting de chocolaterie. “Daar mag je drie bonbons uitzoeken. Als je terugkomt staat er warme chocolademelk, koffie of thee voor je klaar.”

Prijs van het diner

Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten: de high dinner kost €23,95 per persoon. Daar krijg je ook nog twee glazen wijn, bier of fris voor. Op tafel komt ook een gratis karaf water te staan.

Hoe kan dat?

Vraag je je nu af: hoe kan dit zo goedkoop? “Je moet van te voren reserveren. Doordat de mensen van te voren reserveren kopen we alleen in wat we écht nodig hebben, op die manier hoeven we niets weg te gooien. Verder werken we graag met seizoensproducten en maken we zoveel mogelijk vers. Bij het reserveren kun je eventuele allergieën of wensen doorgeven. Daar wordt uiteraard rekening mee gehouden.”

lunchcafé leonidasReservering plaatsen

Enthousiast geworden? Reserveer hier dan een plekje voor de high dinner. Heb je iets te vieren en lijkt het je leuk om met een grotere groep te dineren? Dat is mogelijk met minimaal twintig personen.Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas

lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.