Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is bijna nationale IPA-dag en de Sjees viert het zo

Aangeboden door Grandcafé De Sjees 3 augustus 2020

Het is je vast niet ontgaan: speciaal bieren zijn hot! Dus waarom niet een speciale dag ervan maken? Donderdag 6 augustus is het Nationale IPA dag. In Amerika wordt deze dag groots gevierd en bij de Sjees vieren ze dit graag mee. Hoe? Door een proeverij van vier IPA’s van de tap te serveren!

Speciaal bieren zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. Zo ook de IPA, wat staat voor India Pale Ale. Dit is een hoppig biertje met een wat bittere smaak. Elke brouwerij, groot of klein, heeft er zijn eigen variant op bedacht.

Tekst gaat verder onder de foto

Donderdag 6 augustus kan je vier verschillende IPA biertjes van Lagunitas proeven bij de Sjees. Voor €9,99 serveren ze een proeverij van Lagunitas IPA, Daytime, Hop Stoopid en Waldo’s. Je hoeft niet bang te zijn dat je vervolgens niet meer in één rechte lijn kunt fietsen, want de biertjes worden geserveerd in wat kleinere glaasjes dan je gewend bent. Het is niet voor niets een proeverij!

Om zeker te zijn van een plekkie kan je hier reserveren. Vergeet niet om rekening te houden met de regels van het RIVM, want dat doen ze bij de Sjees ook!


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Geopend09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.