Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezellig! Vrijdag is er een kerstmarkt in Delft met heel veel lekkernijen

Aangeboden door Verkade & Jacques Delft 10 december 2019

Wij kunnen geen genoeg krijgen van alle gezellige kerstmarkten in Delft! Vrijdag 13 december kun je je hart ophalen tijdens de kerstmarkt op de Brabantse Turfmarkt.

Tussen 11.00 en 17.00 uur staan de twee straten vol gezellige kraampjes. Geniet van een oliebol van Bakkerij Holtkamp, haal kerstdecoratie bij Groene Vingers en verwen jezelf met een nogatientje van Jans. Als je nog een outfit nodig hebt voor het kerstdiner, kun je die uitzoeken bij kledingwinkel Flits. Kerstversiering en andere woonaccessoires vind je bij Letsch Design. Wil je even opwarmen? Ga dan naar Healthy & Happiness, want daar staan warme choco, glühwein en winterbarbecue voor je klaar. Terwijl je rondstruint, zorgt Dille & Kamille voor leuke muziek.

Doe inspiratie op voor het kerstdiner

Lekkerbekken moeten zéker even naar de kramen voor de winkel van Verkade & Jacques. Je doet hier alvast inspiratie op voor het kerstdiner. Proef heerlijke paté, ontdek hoe je portstroop kunt toepassen in een gerecht en sla goede vleeswaren in. Natuurlijk kun je ook Delfts Goud kaas meenemen: lekker voor bij de kerstborrel! En wil je iemand verwennen met een kerstpakketje? Die zijn er ook! Goed om te weten: op alle producten krijg je een leuke korting.

Kortom: ga vrijdag zéker langs bij de kerstmarkt op de Brabantse Turfmarkt! De kramen staan er tussen 11.00 en 17.00 uur.


Meer over Verkade & Jacques Delft ontdekken?

Verkade & Jacques Delft kaaswinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 75, Delft

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.