Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezellig! Hier moet je zijn voor een heerlijke paasbrunch

Aangeboden door De Brasserij 2 maart 2020

Pasen staat weer voor de deur! Lekker uitslapen, samen met familie zijn en natuurlijk…heerlijk brunchen. Bij De Brasserij kun je samen met jouw familie genieten van een uitgebreide paasbrunch. Er is nu nog plek over, dus reserveer snel! 

Om 12.00 uur staat een heerlijk glas prosecco rosé voor jullie klaar. Vervolgens krijg je een kopje heldere groentebouillon. Daarna staat er een heerlijk buffet klaar met onder meer verschillende broodjes, croissants, scrambled eggs, gerookte zalm, pasteitjes met kippenragout, rundvlees- en groente kroketten en vegetarische pastasalade.. Klinkt heerlijk, toch? Zorg wel dat je nog een beetje ruimte overhoudt, want daarna staat er nog een luxe dessertbuffet op je te wachten! Goed om te weten: koffie, thee, melk, jus d’orange zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de kinderen is er limonade, appelsap, Fristi en Chocomel.

Leuk voor kinderen

Voor kinderen is het ook leuk om met Pasen te brunchen bij De Brasserij. In de verbouwde stadsboerderij kunnen de kinderen knutselen in de knutselhoek, ze worden geschminkt en kunnen met goed weer buitenspelen. Hebben jullie alle tijd om rustig bij te kletsen!

Interesse?

Lijkt het je wat? Reserveer snel voor De Brasserij volgeboekt is! Je bent op eerste of tweede paasdag welkom vanaf 12.00 uur. De brunch duurt tot 15.00 uur. Kosten zijn €32,50 per persoon, maar voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar betaal je €14,50. Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected].


Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.