Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Genieten! 5 verfrissende redenen om naar Chocolate Company Café te gaan

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 2 augustus 2020

Dacht je dat Chocolate Company Café vooral een plek was om ’s winters op te warmen met een dampende kop warme chocomelk? Dan brengen wij je even op andere ideeën. Ook in de zomer kun je hier méér dan prima terecht, en wel om de volgende vijf redenen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

IJs!

Velvet ijs!

Feestje, want je kan nu bij Chocolate Company ijs kopen! En natuurlijk niet zomaar ijs, maar ijs met extra veel chocolade. Voorlopig is er keuze uit twee verschillende smaken. Velvety Triple Chocolate en de Creamy Vanilla Stracciatella. Vind je een bakje van 125 ml te weinig? Dan koop je toch gewoon een beker van 500 ml. Lekker voor thuis!


Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Gesloten10:00 - 18:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

(Crazy) Cold Choc

 

Te warm voor warme chocolademelk? Bestel dan de zomerse variant, de ‘Coldchoc’: een iced chocolademelk. Die kost €4,90 en is er in de volgende smaken:

  • chocolade
  • caramel
  • praliné nougat
  • koffie
  • framboos
  • mighty mint
  • Piña colada

Is het je niet gek genoeg? Probeer dan eens de Crazy Coldchoc die je hierboven op het plaatje ziet. SUPERVEEL toppings, je weet niet wat je proeft!

Iced Teas

Liever een wat minder ‘heftig’ drankje bij je zomerse lunch? Op de zomerkaart spotten we ook zelfgemaakte ijsthee specials. Geniet van een Ginger Orange of een Watermelon Jazz.

Lekkere en gezonde Smoothies

Misschien niet de eerste plaats dat je het zou verwachten, maar ook bij de Chocolate Company verkopen ze gezonde smoothies. De Very Berry met heel veel bessen of de Shockingly Healthy met spinazie en avocado bijvoorbeeld!

Iced Coffees

Onmisbaar tijdens een warme zomerdag: Iced Coffees. Zo krijg je wel je dagelijkse shot energie, maar oververhit raak je er gelukkig niet van!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.