Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sonja en Wim sporten al jaren bij Fitness & Health Club Delft en dit is waarom

Aangeboden door Fitness & Health Club Delft 12 februari 2020

Sonja en Wim Bos zijn bekende gezichten van Fitness & Health Club Delft. Ze sporten al jaren bij deze sportschool en hebben er nog altijd veel plezier. Wij vroegen waarom de twee zo enthousiast zijn.

Sonja begon zo’n acht jaar geleden bij Fitness & Health Club Delft. Wim zat eerst op een andere sportschool maar al gauw ging hij zijn vrouw achterna. “Sonja kwam altijd zó enthousiast thuis, toen ben ik ook maar eens een kijkje gaan nemen,” vertelt Wim. Nu gaat het stel vaak samen naar de sportschool. “Maar we sporten niet samen. Ik volg twee keer in de week groepslessen. Wim gaat liever met de apparaten aan de slag,” aldus Sonja.

Fitness & Health Club

Sporten bij Fitness & Health Club

Over de groepslessen is Sonja heel tevreden. “Ik vind fitness stiekem een beetje saai, daarom ga ik liever naar de groepslessen. Op dinsdag volg ik de les Power Hour. Dit is een pittige les die wordt afgesloten met pilates. Op zaterdag werk ik me in het zweet bij Total Body. Dit is ook een erg energieke les. Tijdens de les ben je bezig met springen, dansen en krachtoefeningen. Zo werk je aan je spieren én je conditie.” Wim duikt liever in zijn eentje de zaal in. “Ik doe graag aan krachttraining en cardio. Soms ga ik drie keer in de week naar de sportschool.” Vervelen doet hij zich nooit. “Er zijn genoeg apparaten waar je gebruik van kan maken. Daarnaast let het personeel goed op je. Ik krijg nog wel eens een kleine correctie, dat vind ik prettig want zo loop ik minder snel blessures op.”

Alles onder één dak

Er wordt niet alleen gesport bij Fitness & Health Club Delft. “Na de les duik ik wel eens in de sauna. Dat vind ik heerlijk in de winter. Daarnaast zit er een fysiotherapeut en een schoonheidsspecialiste in het pand. De sportschool heeft ook een speciale app met recepten waar ik graag gebruik van maak. Als ik boodschappen moet doen, doe ik daar vaak inspiratie op,” vertelt Sonja.

Gezelligheid na het sporten

Wim en Sonja komen niet alleen om zich in het zweet te werken. “Na het sporten drinken we vaak gezellig nog een kopje  koffie of thee. Ik heb in de sportschool al veel leuke contacten gelegd,” vertelt Sonja. Ook Wim vind het hartstikke gezellig. “Ook ik heb er goede contacten aan overgehouden. In de zaal sport ik vaak alleen. Na afloop is het dan wel gezellig om wat te drinken. Er ontstaan vaak hartstikke leuke gesprekken.”

Ben jij enthousiast geworden? Als je zelf wilt ervaren hoe het is om te sporten bij Fitness & Health Club Delft, kan dat! Via de onderstaande oranje button kun je een gratis proefles aanvragen.


Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Gesloten07:00 - 22:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.