Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x waarom Delftse gezinnen graag boodschappen bij de AH XL doen

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 12 maart 2020

Dit artikel is geschreven voor de coronamaatregelen van kracht werden.

Goed, niet élk Delfts gezin staat haar mandje vol te laden bij de Albert Heijn XL, dat zou een beetje druk worden. Maar er zijn wel genoeg gezinnen mét kinderen die graag boodschappen halen bij de Appie op de Martinus Nijhofflaan. Wij hebben negen redenen op een rij gezet waarom.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Er is genoeg te doen voor kinderen

Met kinderen boodschappen doen is niet altijd de gemakkelijkste klus. Gelukkig heeft de Albert Heijn XL op de Martinus Nijhofflaan daar genoeg oplossingen voor bedacht. Zo zijn er speelhoekjes waar de kinderen zich kunnen vermaken én is er aan het eind van de rit de hamsterboot. Zie jij het toch niet helemaal zitten om je kinderen door de supermarkt te slepen? Ga dan boodschappen doen op een middag dat er iets wordt georganiseerd. Zo kunnen de kinderen iedere eerste woensdag van de maand een workshop sushi maken volgen. Heel fijn want zo kun jij rustig de boodschappen doen!

De AH XL heeft lekker ruime paden


Een grote kar met kinderen ernaast is niet altijd een succes formule. In de kleine supermarkten ben je vaak aan het opletten of je niet ergens tegenaan botst. Daar hoef je je in de Albert Heijn XL gelukkig niet mee bezig te houden! De paden zijn énorm en overal is genoeg ruimte om je karretje tussen te manoeuvreren. Nog een voordeel: je kindjes kunnen rustig naast je blijven lopen (en als ze dat niet doen, geen probleem! Ze lopen toch niemand in de weg).

Je staat zó weer buiten

Nog éven snel naar binnen schieten voor de laatste boodschappen. Dat hoeft niet lang te duren! Bij de AH XL kun je een zelfscanner meenemen. Op die manier vermijd jij de rijen bij de kassa. Ben je de scanner vergeten mee te pakken? Dan kun je op het zelfscanplein zelf je boodschappen afrekenen. Kies voor ‘zelf je boodschappen scannen’ bij de kassa’s. Dan sta je zó weer buiten!

Er zijn goede aanbiedingen

Het leven met kinderen is al duur zat. De Albert Heijn XL heeft vaak én veel goede aanbiedingen. Zo kun je thuis de voorraadkasten bijvullen zonder daar de hoofdprijs voor te moeten betalen.

Veel verse, gezonde én snelle maaltijden

Na werk nog lang in de keuken staan, klinkt niet voor iedereen aantrekkelijk. Maar je wil natuurlijk wel dat je kinderen genoeg vitaminen binnen krijgen. Gelukkig vind je bij Albert Heijn XL heel veel verse en gezonde producten waarmee je makkelijk een maaltijd in elkaar draait. In de schappen liggen verspakketten waarbij alle ingrediënten in één doos zitten. Maar het kan nog makkelijker: de vooraf bereidde maaltijden van de Deli Kitchen die je alleen maar even hoeft op te warmen. En ja: daar smullen de kinderen zeker van mee!

De openingstijden zijn ruim

albert heijn xl delft

De AH XL is van maandag tot zaterdag open tot 22.00 uur en op zondag 20.00 uur. Dat is hartstikke handig op dagen dat de kinderen al vroeg wakker zijn. Of juist héél handig om toch even rustig alleen boodschappen te doen  als de kinderen al op bed liggen.

Er is een klanttoilet aanwezig

Je kent het wel: je bent met het gezin op pad en je zoon of dochter moet naar het toilet! Vervelend. Maar gelukkig is dit bij deze Appie geen probleem! Ze hebben namelijk een klantentoilet. Heel fijn, want zo hoef je niet in een sneltreinvaart naar huis. Je vindt het toilet tegenover de kassa’s, vlakbij de pinautomaat. Vooraf moet je even langs de balie: daar ligt de sleutel van het toilet.

Het assortiment is gróót

De AH XL heeft een énorm assortiment. Heel fijn, want je hoeft daarna niet door naar een andere supermarkt omdat ze dat éne product net niet hadden. Doordat de supermarkt zo’n groot assortiment heeft (wel 30.000 verschillende producten) zijn zowel jullie favoriete bio-producten als prijsfavorieten aanwezig. Kleine kans dat niet vindt wat je zoekt dus!

Er zijn genoeg parkeerplekken

parkeren albert heijn xl nijhoff passage

Met kinderen in de auto strijden om een parkeerplekje? Niet bij de AH XL, want er is een ruime parkeergarage met genoeg plekken. Ook in het weekend is hier altijd plaats. Om de kosten hoef je je geen zorgen te maken, de eerste twee uur is helemaal gratis!


Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.