Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is je kans! Deze woningen in hartje Delft komen in de verkoop

Aangeboden door PoortMeesters 29 juni 2020

Aan de rand van het historische centrum van Delft komt PoortMeesters. Dit is een nieuwbouwplan met verschillende, luxe stadswoningen. In deze wijk woon je lekker rustig en kunnen kinderen heerlijk spelen. Maar de levendigheid (lees: winkels, theater, bioscoop en die heerlijke terrasjes) van de binnenstad van Delft is lekker dichtbij.

Centraal en ruim wonen lijken twee wensen te zijn die vaak niet samengaan. PoortMeesters bewijst dat het wel kan! In deze wijk woon je namelijk supercentraal, goed bereikbaar én ook nog eens ruim. Kortom: een droomplek voor velen.

Rust én levendigheid

In deze nieuwe wijk vind je zowel rust als levendigheid. De nieuwe gracht, het stadspark en de groene binnentuin creëren een rustgevend gebied, maar het centrum van Delft biedt de nodige levendigheid. Je hebt namelijk vele terrasjes, winkels en musea letterlijk om de hoek.

Gezinnen met kinderen

Voor gezinnen met kinderen of gezinnen met een kleintje op komst, is het fijn om een woonplek te kiezen die veilig en kindvriendelijk is. Voor ouders is het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen spelen, vriendjes maken en fijn opgroeien. Er is goed nagedacht over voorzieningen die de woonomgeving zo veilig en aantrekkelijk mogelijk maken. Zo worden de auto’s bijvoorbeeld geparkeerd in de garage, hierdoor kunnen kinderen veilig spelen.

De woningen hebben een privé tuin met directe toegang tot de gezamenlijke, groene binnentuin. Op die manier heb je privacy, maar ervaar je ook het buurtgevoel. Hoewel er geen speeltoestellen in de binnentuin komen te staan, wordt het zo aangelegd dat het genoeg aanleiding geeft om te spelen. Denk aan: kronkelige paadjes, voldoende gras en andere begroeiing. De perfecte plek om op avontuur te gaan en lekker te ravotten. Een heerlijke buurt voor de ouders én kinderen dus!

Wanneer start de verkoop?

Naar verwachting start de verkoop van de stadswoningen en appartementen begin juli 2020. Heb je interesse in een van de woningtypes? Laat dan je NAW gegevens achter bij dit specifieke type. Dit doe je door op de pagina met het Woningaanbod jouw favoriete type aan te klikken, naar beneden te scrollen, je NAW gegevens in te vullen en op aanmelden te klikken. Je wordt dan op de hoogte gehouden over alle ontwikkelingen rondom jouw favoriete woningtype.

Benieuwd naar hoe de wijk eruit komt te zien? Bekijk de foto’s hieronder!

Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters
Foto: PoortMeesters

Meer informatie

De woningen van PoortMeesters worden in verschillende oppervlaktes gebouwd. Er zit altijd een woning tussen die past bij jouw wensen. Zo is de begane grond op verschillende manieren in te delen. Maar standaard heb je hier een heerlijke woonkeuken. Wil je liever een extra slaapkamer of een eigen kantoor of praktijk? Dat is ook allemaal mogelijk. De keuze is aan jou!

De koopsom voor een stadswoning start vanaf ca. €450.000 v.o.n. (inclusief privé parkeerplaats).


Meer over PoortMeesters ontdekken?

PoortMeesters

Poortweg 2, Delft

adv.