Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dierenspeciaalzaak Het Westen houdt een opheffingsuitverkoop

Aangeboden door Dierenspeciaalzaak Het Westen 2 juni 2020
Zoals je misschien wel weet, is Dierenspeciaalzaak het Westen een tijdje geleden overgenomen door Noor en Anje. Helaas moeten de meiden – mede door het coronavirus – de deuren van de winkel binnenkort sluiten.

Anje vertelt: “Het is een zware tijd voor Noor en mij. Het sluiten van de winkel gaat ons enorm aan het hart en dat maakt het extra moeilijk.”

Opheffingsuitverkoop

Van 2 juni tot en met 27 juni houdt de winkel een grote opheffingsuitverkoop. “Tijdens deze leegverkoop krijgt de klant 25% korting op alle winkelvoorraad”, vertelt Anje. Naast de opheffingsuitverkoop, rijden de meiden nog steeds bestellingen.

Kom langs

Wat er niet is veranderd bij het Westen, is de service. “Je kunt hier in juni nog steeds terecht voor advies, een praatje of een kop koffie.” Op zaterdag 27 juni, de laatste dag, is de winkel van 09.00 tot 16.00 uur geopend. “Er is dan ruimte voor onze (vaste) klanten om afscheid te nemen en de laatste voorraad te kopen”.

Openingstijden

Tijdens de maand juni is de winkel geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.


Meer over Dierenspeciaalzaak Het Westen ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Het Westen dierenverzorging

Gesloten10:00 - 17:30

Buitenwatersloot 123, Delft

Bekijk meer:dierenverzorging

adv.