Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaak in Delft heeft een flinke verbouwing ondergaan (+foto’s)

Aangeboden door De Schaapskooi 22 mei 2020

Veel horecaondernemingen hebben tijdens de coronaperiode gebruik gemaakt van de verplichte ‘vrije tijd’ om hun zaak stevig aan te pakken en te verbouwen. Zo hebben ze bij De Schaapskooi niet stilgezeten. Het partycentrum heeft een flinke verbouwing ondergaan. En wij laten je zien hoe de zaak er momenteel uit ziet.

Andy, de eigenaar van De Schaapskooi vertelt: “We zijn écht hard aan de slag gegaan. Zo is de hele buitenkant van de zaak opnieuw geverfd. Ook binnen zijn alle zalen voorzien van een verse laag verf. In zaal 1 en 2 hebben wij decoratieve reclameborden opgehangen. De oude sta-tafels zijn vervangen door stoere, nieuwe sta-tafels. In zaal 2 en 3 is de houten vloer met olie behandeld.” Maar ook buiten zijn ze niet vergeten. “Het terras is opnieuw bestraat met stenen die wij hebben gekregen van onze buren, de camping Delftse Hout.”

Vanaf 1 juni weer geopend

En dit splinternieuwe terras van De Schaapskooi is vanaf 1 juni weer geopend voor lunch en borrel. Dit gaat uiteraard allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM. Andy vertelt: “Het terras hebben wij zo ingedeeld dat iedereen op anderhalve meter afstand van elkaar kan genieten van een lekkere lunch. Ook hebben we een gezellige borrelhoek gemaakt.” Leuke side note: de loungebanken hebben Andy en zijn personeel zelf gemaakt en geverfd.

Bekijk hieronder kun je de foto’s van de verbouwde De Schaapskooi:

Openingstijden De Schaapskooi Delft

De Schaapskooi is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Het terras is voor iedereen open, mits je voldoet aan de gezondheidsnormen. Wil je liever binnen zitten? Dan moet je van te voren een reservering plaatsen.

De Schaapskooi hanteert de RIVM richtlijnen wat betreft bescherming van hun gasten.


Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.