Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Lelie heeft chocoladeletters in 30 smaken en we willen ze allemaal

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 14 november 2019

Sinterklaasavond zonder chocoladeletter is als een Piet zonder cadeautjes. Nu kun je die letters gewoon in de supermarkt kopen, maar dan mis je een hoop. Chocolaterie de Lelie maakt ook chocoladeletters en als je die eenmaal hebt geproefd, wil je niet meer anders.

De letters worden door de chocolatiers stuk voor stuk met de hand gemaakt en gedecoreerd. Het resultaat is een letter die zo mooi is, dat je ‘m bijna niet wilt opeten (bijna, hè). Omdat de letters grotendeels op bestelling worden gemaakt, kun je zelf bepalen welke versieringen erop komen. Als je de letters cadeau wilt geven aan je werknemers of relaties, kan er ook een bedrijfslogo op komen.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Dertig smaken

Behalve dat je los kunt gaan qua versiering, is er ook veel keuze in grootte en soort. Er is natuurlijk wit, melk, puur en extra puur. De melk- en pure chocoladeletters worden gemaakt van de huismelange van De Lelie: Delfts bruin. Daarnaast kun je kiezen voor een letter met Ruby chocolade en cranberry, dulcy met gekarameliseerde pinda’s, Likor 43, Delftenaartjes en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In totaal zijn er maar liefst dertig smaken!

Bestellen maar!

Je kunt de chocoladeletters kopen of bestellen in de winkel aan de Voorstraat. Online het assortiment bekijken en meteen bestellen kan ook, dat doe je hier. 


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.