Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Brasserij gaat weer open: zo ziet jouw bezoek eruit [+video]

Aangeboden door De Brasserij 26 mei 2020

De deuren van De Brasserij gaan vanaf 3 juni weer open! Wel moet het restaurant zorgen dat zij én de gasten zich aan de coronamaatregelen houden. Dat zorgt ervoor dat de horecaonderneming creatief moet zijn. Maar vindingrijk zijn ze bij De Brasserij zéker. Benieuwd hoe uit eten gaan er binnenkort uit ziet bij het restaurant? Bekijk dan vooral onderstaande filmpje:

Verschillende maatregelen

In het filmpje zie je dat het bedrijf de maatregelen van het RIVM strikt opvolgt. De tafels worden netjes 1,5 meter uit elkaar gezet. Je ziet ook in het filmpje dat het bord niet gelijk op tafel wordt uitgeserveerd. De bediening plaatst de borden op een bijzettafel. Daarna kunnen de gasten de borden zelf pakken en genieten van de lunch of het diner.

Reserveren bij De Brasserij + leuke actie

De Brasserij opent dus vanaf 3 juni weer haar deuren. Je bent van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur welkom om te genieten van een heerlijke lunch, high tea, high wine, borrel of diner. De koks bereiden heerlijke gerechten met verrassende en verse ingrediënten. Speciaal voor de heropening heeft de Brasserij een leuke actie: in de maand juni is een driegangenkeuzemenu €27,50.

Tip!

Enne.. tipje van ons: met mooi weer opent De Brasserij ook hun prachtige terras. We kunnen je vertellen: daar is het héél goed toeven.


Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.