Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dankzij dit nieuwe meetapparaat zie je wél echt scherp door jouw brillenglazen

Aangeboden door DIJCK2 20 juli 2020

Mensen met een bril weten; scherp zien is heel belangrijk. De meeste apparatuur meet maar tot een bepaalde nauwkeurigheid. Maar bij Van der Leeuw Optiek en DIJCK2 hebben ze nu een nieuw apparaat dat wel héél precies meet. Thomas van DIJCK2 legt aan je uit hoe het precies werkt.

Thomas, de storemanager van DIJCK2 legt uit: “Oogmeetaparatuur meet al decennia lang met een nauwkeurigheid van 0,25 dioptrie. Dioptrie is een schaal die je vertelt hoe bij- of verziend je bent. Zo kun je bijvoorbeeld -1,75 hebben, of juist +2,25. Toch wijst onderzoek uit dat maar liefst 95% van de bevolking behoefte heeft aan een preciezere correctie. Dus bijvoorbeeld -1,78 of +2,22.”

Preciezere oogmeting

Als een van de eerste opticiens in Nederland is DIJCK2 nu in staat jouw ogen nóg preciezer te meten met de AVA™ oogmeettechnologie. “De 0,25 dioptrie is niet precies genoeg meer. Wij meten de ogen met behulp van deze splinternieuwe oogmeetapparaatuur op 0,01 dioptrie nauwkeurig. Die nauwkeurige oogmeting wordt vervolgens verwerkt in de brillenglazen. Deze zijn hierdoor volledig gepersonaliseerd en zorgen voor superscherp zicht. Je kunt bij ons ook een zonnebril op sterkte laten aanmeten met deze meetapparatuur”, aldus Thomas.

Superscherp zicht

Dat klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar hoe weet je of dit écht werkt? Thomas: “Na de oogmeting kun je door middel van een levensechte kijksituatie zelf het verschil zien tussen de brillenglazen gemeten via een standaard oogmeting en via een AVA oogmeting.”

Zelf ervaren?

Het is natuurlijk lastig uit te drukken in woorden wat een groot verschil deze meting maakt. Het beste kun je dit zelf ervaren. De oogmeettechnologie is in Delft en omgeving alleen beschikbaar bij Van der Leeuw Optiek & DIJCK2. Wil jij het verschil met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak en vraag naar ‘oogmeting met AVA technologie’.

Aanbiedingen bij DIJCK2

Heb jij nog een nieuwe (zonne)bril nodig? Dan heeft DIJCK2 ook nog hele fijne aanbiedingen voor jou! Wees er snel bij, want de actie loopt tot 15 augustus.

  • €25,- euro korting op gepolariseerde zonneglazen
  • Gratis DIJCK2 strandlaken bij aankoop van een zonnebril v.a. € 150,-
  • Actieprijzen voor zonneglazen op sterkte

Meer over DIJCK2 ontdekken?

DIJCK2 opticiens

Geopend09:00 - 18:00

Oude Langendijk 2, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.