Contant geld pinnen: zo vind je de dichtstbijzijnde geldautomaat in Delft

Aangeboden door Geldmaat

Sinds een tijdje zijn alle geldautomaten van banken vervangen door de automaten van Geldmaat. De nieuwe automaten zitten niet allemaal op dezelfde plekken als voorheen. Maar waar vind je ze dan? En wat als je hulp nodig hebt bij het pinnen of bijvoorbeeld geld storten? Daar heeft Geldmaat een handige tool voor.

De geldautomaten herken je aan hun gele kleur en de smiley in het logo. Je vindt ze meestal op plekken waar mensen komen voor de dagelijkse boodschappen. Ze zijn nooit ver weg: vrijwel iedereen kan binnen vijf kilometer (hemelsbreed) van zijn woning een automaat van Geldmaat bereiken. Bovendien monitort Geldmaat voortdurend of er veranderingen nodig zijn. Bijvoorbeeld omdat er een nieuw winkelcentrum komt of omdat de weekmarkt wordt verplaatst. 

De automaten vind je vaak aan de gevel, maar wist je dat je ze soms ook in een winkel kunt vinden? Denk bijvoorbeeld in een supermarkt, boekenwinkel, of gemeentehuis. Ook die herken je (meestal) door een geel uithangbordje met het vrolijke logo aan de gevel of in de etalage.

Zo vind je een geldautomaat bij jou in de buurt

Benieuwd waar je een Geldmaat bij jou in de buurt kan vinden? Via de handige locatiewijzer van Geldmaat vind je heel makkelijk een geldautomaat bij jou in de buurt. Zoek op je huidige locatie of typ een adres in de zoekbalk. Via de filters kun je zoeken naar een automaat voor biljetten of munten, voor storten of opnemen. Ook kun je bijvoorbeeld aangeven dat je een binnenlocatie zoekt, of een locatie waar het opnemen van biljetten van 5 euro mogelijk is. 

Lees verder onder de foto >

Foto: Geldmaat

De locatiewijzer toont een overzicht van locaties. Hier zie je dus heel makkelijk waar je in jouw buurt ook een Geldmaat binnen kunt vinden. Door op de locaties te klikken, zie je welke functies er op die locatie beschikbaar zijn. Ook handig: je ziet direct de openingstijden en of de automaat op dat moment ook beschikbaar is. Automaten die buiten staan zijn namelijk beschikbaar tussen 07.00 uur en 23.00 uur. Automaten die binnen staan zijn beschikbaar tijdens de openingstijden van de winkel of instantie.

Biljetten of munten storten

Geldautomaten voor het opnemen van biljetten zijn beschikbaar voor klanten van alle banken. Bij veel automaten van Geldmaat kun je ook biljetten storten, maar dat kan alleen met een pas van ABN AMRO, ING, Rabobank. Dat is handig, want dit is niet meer mogelijk bij de bank. Zakelijke klanten van deze banken kunnen verpakt geld storten in speciale automaten in gevels en in Geldmaatwinkels. Munten storten kan in bouwmarkten en in Geldmaatwinkels. In bouwmarkten vind je ook automaten voor het opnemen van rollen muntgeld. Ook hiervoor geldt dat je klant van ABN AMRO, ING en Rabobank moet zijn om van deze dienst gebruik te maken.

Hulp bij het opnemen en storten

Wil je graag hulp bij het geld opnemen of het storten van geld? In winkels met Geldmaat plus assistentie helpt het personeel je graag bij de werking van de automaat. Op de locatiewijzer vind je de dichtsbijzijnde Geldmaat plus assistentie. Goed om te weten: als je de instructies liever hoort dan leest, bijvoorbeeld als je slechtziend bent, kan je bij de automaten van Geldmaat je eigen koptelefoon aansluiten. Daarmee schakel je automatisch de spraakvoorziening in. De taal staat standaard ingesteld op Nederlands, maar kun je via het scherm aanpassen.

Kom langs in de Geldmaatwinkel

Afgelopen jaar zijn er speciale Geldmaatwinkels geopend. Je vindt deze in verschillende steden. Er is géén personeel in de Geldmaatwinkels, maar hier vind je automaten met vrijwel alle functies. Zowel opnemen als storten, voor particulieren en zakelijke klanten van banken. Hier zijn er minimaal vijf automaten voor het opnemen en storten van biljetten. Minimaal één automaat is extra laag geplaatst. De winkels zijn makkelijk toegankelijk voor mensen die gebruik maken van hulpmiddelen als een rolstoel, rollator of geleidestok. Hulphonden zijn hier uiteraard ook welkom!

Meer informatie

Een geldautomaat in de buurt vind je dus via de locatiewijzer. Tip: sla ‘m op in je favorieten, zodat je ook makkelijk geld kunt pinnen in een andere plaats. Voor veelgestelde vragen over het opnemen en storten van geld kijk je op de website van Geldmaat.

Meer in deze categorie

Partnerbijdragen

Ga naar “Aha! Hierom zie je bijna 200 schilderijen in Delftse etalages en vensterbanken”

Aha! Hierom zie je bijna 200 schilderijen in Delftse etalages en vensterbanken

Aangeboden door Delft Marketing

Het verdwenen straatje van Johannes Vermeer door Jos Antens is een van de inzendingen van De Nieuwe Vermeer die je ziet in de etalages en vensterbanken van de binnenstad
Ga naar “Nieuw! Deze parel is net geopend: ‘Je shopt hier echt iets unieks’”

Nieuw! Deze parel is net geopend: ‘Je shopt hier echt iets unieks’

Aangeboden door Blousem by Steendam

Ga naar “Houden we van! Op deze markt in Delft koop je alles met giga korting”

Houden we van! Op deze markt in Delft koop je alles met giga korting

Aangeboden door Delft voor de Helft

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Keuze uit vele multipakken van Andrélon, Axe, Dove, Dove Men+Care, Prodent, Robijn en Zwitsal. van € 19,96 voor € 9,98”

Keuze uit vele multipakken van Andrélon, Axe, Dove, Dove Men+Care, Prodent, Robijn en Zwitsal. van € 19,96 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Coca-Cola, Fanta, Sprite of Fernandes van € 0,75 voor € 0,49”

Coca-Cola, Fanta, Sprite of Fernandes van € 0,75 voor € 0,49

 • Dirk
 • Geldig t/m 28 maart 2023
Ga naar “Converse sneakers € 44,99”

Converse sneakers € 44,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Hollandse komkommer van € 1,19 voor € 0,69”

Hollandse komkommer van € 1,19 voor € 0,69

 • Dirk
 • Geldig t/m 28 maart 2023

Agenda

Ga naar “Kaartverkoop 3e editie Whisky Festival Delft gestart”

Kaartverkoop 3e editie Whisky Festival Delft gestart

 • 4 juni 2023
whisky
Ga naar “Koningsdag 2023”

Koningsdag 2023

 • 27 april 2023
Ga naar “Ohm Festival”

Ohm Festival

 • 10 juni 2023
Ga naar “Lichtjesavond 2023”

Lichtjesavond 2023

 • 12 december 2023
Ga naar “Matthäus Passion”

Matthäus Passion

 • Van 6 apr t/m 7 apr