Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buiten sporten in tijden van corona: zo pakt Fitness & Health Club Delft dat aan

Aangeboden door Fitness & Health Club Delft 21 mei 2020

Nu de coronamaatregelen rondom sporten zijn versoepeld, maken veel sportverenigingen het mogelijk om weer op een veilige manier te trainen. Sommige sportscholen hebben geluk met het terrein om het gebouw heen en zetten hun apparaten buiten neer. Zo kun je je ook bij Fitness & Health Club Delft alweer in het zweet werken.

Houd jij wel van een beetje frisse lucht en heb jij zin om weer te bewegen? Dat komt goed uit! Want op een schaduwrijk stukje stoep op de Papsouwselaan vind je de sportapparaten van Fitness & Health Club Delft.

Aanmelden

In eerste instantie lijkt het alsof je hier als voorbijganger gebruik van kan maken, maar voor veiligheidsredenen moet je je aanmelden om gebruik te maken van de apparaten en dat kan voorlopig alleen als je lid bent. Leden van de club die in de open, frisse lucht willen sporten kunnen zich aanmelden via [email protected] Ben jij nog geen lid? Dan is dit een perfect moment om je nu in te schrijven (hier zit momenteel ook nog een leuke actie aan verbonden!).

Groepslessen buiten

Vind jij het leuk(er) om met samen te sporten en in een groep te bewegen? Dan heeft de sportschool goed nieuws. Zij beginnen namelijk op maandag 18 mei met de buiten groepslessen. Ook hier geldt: alleen voor leden. Ben jij lid? Dan kun jij je inschrijven via [email protected] Wel moeten we je waarschuwen: wees er snel bij, want vol is vol!

Thuis sporten

Sport jij liever voorlopig nog even vanuit huis? Ook dan laat de sportschool je niet in de steek. Op de Facebookpagina en Instagrampagina van Fitness & Health Club Delft vind je verschillende trainingen van ervaren instructeurs. Ook kun je via een speciale app van de sportschool workouts, recepten en voedingstips vinden. Zo blijf jij ook gewoon topfit vanuit huis.

Fitness & Health Club Delft hanteert bij het sporten de RIVM richtlijnen van betreft bescherming van de leden.


Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Geopend08:30 - 15:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.