Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BMFITT hoort bij top 10 beste landelijke personal trainers en dit is waarom

Aangeboden door BMFITT Personal Trainer Delft 16 februari 2020

ben jij op zoek naar een personal trainer die je kan helpen om die winter kilo’s er af te krijgen en fitter te worden? Wij hebben een goede tip voor je: BMFITT is namelijk uitgeroepen tot beste personal trainingsstudio van Delft. Trainer Bart vertelt hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.

BMFITT is door Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste Personal Trainer van Delft met het hoogste Waarderingscijfer (9,9). Deze wedstrijd wordt één keer per jaar gehouden.

Vakjuryprijs

Naast de prijs voor beste trainingsstudio heeft BMFITT ook meegedaan aan de vakjuryprijs. Een jury stelt specifieke vragen aan door hen gekozen personal trainers. Bart vertelt: “Je krijgt een uitnodiging om voor een jury van acht fitnessprofessionals te verschijnen. Zij testen de kennis van alle kandidaten. De vragen gaan over verschillende onderwerpen, zoals: voeding, training en leefstijlcoaching.” Dat is niet het enige wat de jury test. “Ook de visie van het bedrijf komt aan bod.”

Top 10 van Nederland

Die test heeft Bart goed doorstaan. “We kunnen nu zeggen dat we bij de top-10 van Nederland horen!” Voor BMFITT is deze prijs belangrijk. “In principe kan iedereen personal trainer worden, het is namelijk een vrij beroep. Het is dus eigenlijk niet nodig om je kennis up-to-date te houden. Maar wij vinden dit wél van belang.”

Drie pilaren

“Wij werken met drie pilaren: training, voeding en coaching. Met dit als basis leren we je een nieuwe levensstijl die je levenslang kunt volhouden.” Bij de trainingen van BMFITT staat efficiëntie voorop. “We maken een schema dat bij jou past om zo tot het optimale resultaat te komen. Tijdens de training letten we ook op je houding. De plek waar jij zwakker bent, geven we aandacht waardoor die sterker wordt. We krijgen met regelmaat te horen dat mensen geen last meer hebben van hun rug of flexibeler zijn geworden in heupen of schouders. Daar zijn we trots op!”

Je kunt bij BMFITT terecht voor een gratis intake. Lijkt dat je wel wat? Maak dan een afspraak via de onderstaande oranje button.


Meer over BMFITT Personal Trainer Delft ontdekken?

BMFITT Personal Trainer Delft sport en bewegen

Industriestraat 16, Delft

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.