Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bierliefhebbers opgelet! Dit café tapt tijdelijk bier dat niet in Nederland verkrijgbaar is

Aangeboden door De Wijnhaven 15 augustus 2019

Als je een bierliefhebber bent, dan heb je waarschijnlijk al van behoorlijk wat brouwerijen (speciaal) biertjes van de tap geproefd. Maar vast nog niet van de Amerikaanse brouwerij Lagunitas; die bieren zijn vrijwel niet te krijgen de Nederlandse kroegen. Tot nu toe! Want vanaf vrijdag 16 augustus doet deze brouwer een tap take over bij Café de Wijnhaven.

Vanaf 16 augustus neemt brouwerij Lagunitas de taps van de Wijnhaven over. In totaal nemen zij drie ‘bekende’ bieren mee en negen limited editions. Zo drink je bijvoorbeeld een ‘Hazy Memory’ (een cloudy IPA) of een kruidige ‘Waldo’s’ (special ale). De Wijnhaven maakt van deze bijzondere gelegenheid een echt feestje, want behalve unieke bieren van de tap zijn er ook bijpassende hapjes te krijgen, komt er een oesterman langs en is er live muziek! Op donderdag 29 augustus is een van de Amerikaanse brouwers aanwezig om te vertellen over de bieren.

Happy Half Hour

De tap take over van Lagunitas duurt minimaal twee weken. Op vrijdag 16 en vrijdag 23 is het helemaal gezellig, want dan is er twee keer een Happy Half Hour! Van 17.30 tot 18.00 uur en van 21.30 tot 22.00 uur krijg je dan bij elk Lagunitas biertje één Lagunitas biertje gratis. Met z’n tweeën proosten, voor één bier betalen, dus!


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Gesloten11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

 

adv.