Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanrader! Hier kun je privé dineren met uitzicht over Delft

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 30 juni 2020

Wil je graag uit eten, maar ben je nog een beetje voorzichtig in deze periode? Dan is een privé diner perfect! In de hotelkamers van het Hampshire Hotel heb je geen vreemden om je heen en ben je dus écht even samen. En ja: dat is vanaf nu ook beschikbaar voor gasten zonder hotelovernachting.

Diner met uitzicht over Delft

Een aantal hotelkamers in het Hampshire Hotel-Delft Centre zijn omgetoverd tot privé-restaurants waar jullie heerlijk kunnen relaxen, eten en genieten. En superleuk: vanaf de kamers heb je geweldig uitzicht over ons mooie stadje. Wil je de avond helemaal compleet maken? Dan kun je een kamer boeken en een nachtje blijven slapen.

Privé dineren

Je krijgt een 3-gangenmenu voor €37,50 per persoon. Hierbij heb je keuze uit verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De gerechten worden bereid door de chef van het restaurant Swing. Ook is er een uitgebreide wijn- en bierkaart aanwezig. Daarnaast serveert het hotel verschillende likeuren, jenevers en heerlijke cocktails. Enne… ook heel fijn: op de hotelkamers is uiteraard privé sanitair aanwezig.

Interesse?

Heb je interesse in een privé diner, eventueel met overnachting? Neem dan contact op via [email protected]hoteldelftcentre.nl

Het Hampshire Hotel-Delft Centre hanteert bij dit diner de RIVM richtlijnen wat betreft bescherming van de gasten en medewerkers. Klik hier om meer te lezen over onze maatregelen betreffende COVID-19.


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.