Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanrader: bij dit Delftse restaurant leggen ze je volledig in de watten

Aangeboden door Restaurant Kruydt 23 juli 2020

Bij restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt hebben ze sinds begin juli een verrassend nieuw concept voor de zondagmiddag: de Lazy Sunday Afternoon. Geloof ons, hier wil je een keer eten. Wij leggen uit waarom.

Een bekend fenomeen in de horeca is dat niemand op zondagavond tijd heeft om uitgebreid te gaan dineren. Vaak is het een snelle hap, misschien een wijntje erbij, maar het moet allemaal niet te lang duren. Daar hebben ze bij dit restaurant wat op bedacht, want bij Kruydt ga je niet even snel eten. Hier ga je voor de totale ervaring van lekker eten, prachtige wijnen, mooi interieur en een service waar je ú tegen zegt. Dit komt allemaal samen in de Lazy Sunday Afternoon.

Lazy Sunday Afternoon

Elke zondag kun je tussen 12.00 uur en 16.00 uur een tafel reserveren bij restaurant Kruydt. Zo kun je ontspannen genieten van het heerlijke eten, want laat word het niet! Keuzestress van de menukaart is niet aan de orde, want op zondag is alleen de Lazy Sunday Afternoon te bestellen. Natuurlijk kan je allergieën en smaakvoorkeuren aangeven, maar verder word je verrast door wat de chef-kok je voorschotelt. En geloof ons, dat is niet mis!

Tekst gaat verder onder de video

Culinair avontuur

Strijk neer aan een tafeltje en begin met een glaasje bubbels en bites. Kies wat je wilt drinken bij de vier gangen die volgen. Misschien wel het wijnarrangement met hele of halve glazen. Dit zijn spannende wijnen die goed bij de gerechten passen. Vervolgens laat je je meenemen op een culinair avontuur, zorgvuldig samengesteld door de keukenbrigade. Wij aten bijvoorbeeld verse zalm gerold in norivel, gevolgd door een open wonton met garnaal en als hoofd een hele lekkere dorade. Het toetje met chocolade maakt het geheel af, altijd lekker! Maar verwacht niet dezelfde gerechten, want de Lazy Sunday Afternoon is een verrassingsmenu en dat verandert elke week!

Culinair genieten

In de watten

Vanaf het moment dat je naar binnenstapt tot het moment dat je weer vertrekt wordt er goed voor je gezorgd. Naar restaurant Kruydt ga je om te genieten van alles wat met goed eten te maken heeft. Er wordt hier met passie en plezier gewerkt en dat voel je als gast. Ga vooral zelf een keertje deze zondagmiddag ervaren, want genieten wordt hier super makkelijk voor je gemaakt. Reserveren is ook easy, gewoon via de website.



Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt

bars

Gesloten10:00 - 22:30

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:bars

adv.