Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x lekkere gerechten op de zomer kaart van Kwalitaria

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 29 juli 2020

In de zomer heb je vast niet zo heel veel zin om uitgebreid in de (warme) keuken te staan koken. Even snel een patatje halen is dan zo gedaan. Met deze seizoensgerechten van Kwalitaria kan je dat frietje ook afwisselen met andere lekkere happen. Bespaart jou weer tijd in de keuken!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Salsa Chicken Wrap

kwalitaria zomer

Als je even geen zin hebt in frituur, is de salsa chicken wrap een aanrader. Hij doet het heel goed als snelle lunch of avondeten, want je kunt hem makkelijk uit één hand eten. De wrap wordt belegd met een kipburger, geraspte cheddarkaas, rode uienringen en huisgemaakte tomatensalsa.

Nacho Speciaal

Nacho’s zijn fantastisch en friet is altijd goed. Wat gebeurt er als je deze twee bij elkaar doet? Dan krijg je een heerlijke maaltijd! Behalve friet en nacho chips krijg je ook huisgemaakte tomatensalsa, zure room, geraspte cheddar en guacamole.

Cheesy Chicken Burger

Heb je zin in een lekkere burger? Bestel dan de crispy chicken burger. Het broodje is belegd met  krokante kip, rode ui, augurk, mosterd, rucola en is afgetopt met Beemster kaas. De burger is trouwens ook als menu verkrijgbaar met friet en een frisse salade.

Thaise Kroket

Kipragout met een licht pittige smaak, een krokant korstje… Loopt het water je al in de mond? Dan wil je zéker de Thaise kroket bestellen. Een heerlijke snack voor tussendoor of bij een portie patat.

Limoen-citroen milkshake

Als je écht even moet afkoelen, is de limoen citroen milkshake de perfecte keus. Laat die hittegolf maar komen!

Alle gerechten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kwalitaria Délifrance Vesteplein. Geen zin om op de fiets te stappen? Online bestellen kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Gesloten10:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.