Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom Maria vaste gast is bij Chocolate Company Café

Aangeboden door Chocolate Company Café Delft 19 februari 2020

De Markt is mooi, maar de meeste Delftenaren laten het over aan de toeristen om hier een kop koffie te drinken of te lunchen. Zonde, want er zitten hartstikke leuke tentjes! Chocolate Company Café is er daar eentje van. Vaste gast Maria vertelt waarom ze hier graag komt.

Pagina 5/5
⟵ swipe swipe ⟶

De lekkerste koffie van DelftChocolate Company Café

“Ik kom graag bij Chocolate Company Café. Op donderdag loop ik eerst een rondje over de markt en ga daarna wat drinken. Je drinkt hier écht de lekkerste koffie van Delft. Zelf bestel ik altijd een espresso, daar krijg je een heerlijk truffelchocolaatje naast. Mijn vriendinnen komen hier ook graag en zijn gek op de Chai Latte met havermelk. Maar ook als je van zoet houdt kun je hier je hart ophalen: er wordt namelijk chocolademelk in héél veel smaken verkocht.”

‘Ziljoen’ smaken chocomelk bij het nieuwe Chocolate Company Café: wij keken er binnen


Meer over Chocolate Company Café Delft ontdekken?

Chocolate Company Café Delft koffiebars

Geopend09:30 - 19:00

Markt 85, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Professioneel en vriendelijk personeelChocolate Company Café

“Omdat ik vaak bij de zaak kom ken ik Eric, de eigenaar van Chocolate Company Café ondertussen een beetje,”vertelt Maria. “Hij vertelde mij dat hij veel horeca-ervaring heeft. En dat is te merken! Hij kiest goed personeel uit en stuurt deze ook op de juiste manier aan. Ze zijn altijd in voor een gezellig praatje en totaal niet opdringerig.”

Voor ieder wat wils

“Bij Chocolate Company Café verkopen ze niet alleen chocolade. Er is ook een lunchkaart waar verschillende broodjes, salades en taarten op staan. Er staan wat apartere gerechten op de kaart, maar ook dingen die veel mensen lekker vinden. Mijn favorieten zijn het broodje hummus en een broodje caprese. Ik voeg graag extra ingrediënten toe de gerechten. Zo wil ik op mijn broodje caprese altijd avocado. Daar doen ze nooit moeilijk over.”

Leuke cadeautjes

Chocolate Company Café

“Als ik een cadeautje nodig heb kom ik graag bij Chocolate Comapny Café. Eric en zijn personeel geven goed advies en cadeaus worden prachtig ingepakt. Je kunt bij de winkel terecht voor alle verschillende gelegenheden die je kunt bedenken, zoals: Valentijn, Moederdag, Sinterklaas en Kerst. Ook voor verjaardagen verkopen ze veel leuks. Zelf koop ik vaak bonbons.”

Uitzicht op de Markt

chocolate company cafe delft

“Ik kom graag met vriendinnen bij Chocolate Company Café, maar alleen gaan vind ik ook fijn. Je hebt prachtig uitzicht op de Markt, het Blauwe Hart of de Oude Langendijk. Heerlijk om met een kopje koffie en wat lekkers naar langslopende mensen te kijken.”

Insidertip: dit chocoladeparadijs wil je uittesten

Pagina 5/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.