Scherp zien zonder bril of lenzen: dat kan! 5 dingen die je niet wist over Nachtlenzen

Aangeboden door Van der Leeuw Optiek 8 november 2017

Overdag scherp zien, zonder bril of lenzen. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het kan écht! Nachtlenzen® draag je als je slaapt. Tijdens je slaap corrigeren de lenzen je ogen en zo kan je overdag gewoon scherp zien. Maarehm… Je mag toch niet met lenzen slapen? Jawel! Van der Leeuw Optiek beantwoordt de meest voorkomende vragen over Nachtlenzen.

Zie je ook scherp met Nachtlenzen® in?

Zeker! Je ziet meteen scherp als je ze in hebt gedaan. Handig, want zo kun je bijvoorbeeld in bed nog een boek lezen of een filmpje kijken.

Kan je ook een nacht overslaan?

Dat verschilt een beetje per persoon, maar in de meeste gevallen kun je prima een nachtje overslaan. Dus ga je uit en wordt het een beetje laat? Geen probleem!

Is het effect permanent?

Nee, helaas. Het effect van Nachtlenzen® is tijdelijk. Als je stopt met het dragen van de lenzen, zal je weer een bril of lenzen moeten dragen overdag om scherp te zien.

Maar je mag toch niet met lenzen slapen?

Nachtlenzen® worden gemaakt van een materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Anders dan gewone lenzen, zijn deze lenzen specifiek gemaakt om te dragen terwijl je slaapt. Nachtlenzen dealer Van der Leeuw geeft je graag tips over hoe ze het best kunt onderhouden. Op deze manier kan je zonder problemen Nachtlenzen dragen terwijl je slaapt.

Kan je met een cilinder ook Nachtlenzen® dragen?

In de meeste gevallen kun je ook met een cilinder Nachtlenzen® dragen. Zeker weten? Breng een bezoek aan Van der Leeuw Optiek. Zij kunnen je met zekerheid zeggen of de lenzen iets voor jou zijn!

Heb je nog meer vragen of wil je graag Nachtlenzen® hebben? Loop dan even langs bij Van der Leeuw Optiek: ze helpen je graag verder!

Van der Leeuw Optiek opticiens

nu gesloten13:00 - 18:00

Koornmarkt 82 - 86, Delft

Bekijk meer:opticiens