Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x leuke concerten die je niet wilt missen

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 3 februari 2020

Ontspan je graag met wat fijne muziek op de achtergrond? Ga dan binnenkort naar Hampshire Hotel, want dan zijn er een aantal toffe concerten. We zetten op een rijtje wat je kunt verwachten

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Gluren bij de buren

Op 9 februari vindt het evenement Gluren bij de buren plaats. Tijdens deze dag kun je genieten van live muziek in de hotelkamers van het Hampshire Hotel en in de bar/lounge. De volgende bands staan op het programma: Skip the dishes, Ginger Jelly, Elly & Erik en Brian Clifford. De entree is gratis. Vind je het leuk om de artiesten een gift te geven? Dat is altijd welkom. Bekijk hier het volledige programma.


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

Bluesfestival mondharmonicaworshop

Altijd al mondharmonica willen spelen? Op 15 februari kun je tijdens het Bluesfestival een mondharmonicaworkshop volgen in het Hampshire Hotel. De workshop duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Je leert dus binnen no time het basisprincipe van de harmonica. Er komen verschillende muziekstijlen aan bod. Prijs voor dit evenement inclusief mondharmonica is €20,00 per persoon. Schrijf je hier vooraf in!

Golden Sunday Sounds

Op 16 februari kun je naar het concert Golden Sunday Sounds in het Hampshire Hotel. De band Trouble No More neemt van 15.30 tot 17.30 uur plaats op het podium. Deze band staat bekend om geweldige blues en energieke liveshows. De entree is gratis. Lijkt het je leuk? Ga dan vooral even langs!

Eurovisie Songfestival bij het Hampshire Hotel

Op 12, 14 en 16 mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Nederland. Ben jij fan en wil je graag Jeangu Macrooy aanmoedigen? Dat kan in het Hampshire Hotel. Daar wordt alles uitgezonden op een groot scherm. Zo hoef je helemaal niets te missen!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.