Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x waarom je heerlijk slaapt op een waterbed van Dutch Dream Slaapcomfort

Aangeboden door Dutch Dream Delft 14 februari 2020

Het uitzoeken van een nieuw bed is vaak een lastige klus: wat voor bed je wil je? Welke afmeting moet hij worden? En belangrijker nog: op welk matras wil je slapen? De adviseurs van Dutch Dream Slaapcomfort helpen je graag met het uitzoeken van een matras dat bij jou past. Zij leggen uit waarom een waterbed een goede keuze is.

Betere slaaphouding

Slapen op een waterbed bevordert de slaap. Zodra je op een waterbed gaat liggen, verplaatst het water zich zodat het precies jouw lichaamsvorm aanneemt. Doordat je volledig wordt ondersteund, lig je niet meer iedere nacht te draaien en te woelen. Zo wordt je uitgerust en fris wakker! Je hoeft niet bang te zijn om zeeziek te worden. De bedden zijn te verkrijgen in verschillende stabilisaties. Vind je het lekker om een beetje door te deinzen? Dan kan! Lig je liever gelijk stil? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Warm in de winter, koel in de zomer

Een waterbed is warm in de winter, maar in zomer juist heerlijk koel. Dit komt omdat je de watertemperatuur zelf kan instellen. Lig je elke nacht samen in een bed? Dan kan het waterbed worden voorzien van gescheiden verwarmingselementen. Heel fijn: zo hoeven jij en je partner geen ruzie te maken over de temperatuur!

Lange levensduur

De levensduur van een watermatras is zo’n 15 tot 20 jaar. Ter vergelijking: een ‘gewoon’ matras zou in principe na ongeveer 10 vervangen moeten worden. Het onderhouden van een waterbed is ook makkelijk: één keer in het half jaar voeg je een flesje conditioner toe om de bacteriën en ph waarde op peil te houden. Zo gedaan!

Benieuwd hoe jouw Dutch Dream eruit zou kunnen zien? Kom dan langs en laat je adviseren!


Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Gesloten10:00 - 20:00

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer:woonwinkels

adv.