Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x waarom je barista wil worden bij Best

Aangeboden door Bij Best 31 juli 2020

Bij Best komen we allemaal graag om te ontbijten, lunchen of voor een lekker bakkie koffie. Het gaat hier zo goed, dat ze op zoek zijn naar extra personeel. Lizzie van Bij Best vertelt waarom het zo leuk is om hier te werken.

Leuk én gemotiveerde collega’s

“We hebben een superfijn team. Iedereen staat met een grote glimlach te werken en samen maken we er echt een feestje van. We zijn zorgzaam naar elkaar en hebben een aardige dosis humor. Als je een leuk idee hebt kan je dat delen, want we staan altijd open voor verbetering.”

Je werkt normale uren

“We zijn een dagzaak, dus je werkt niet tot diep in de nacht. Dat is best bijzonder als je in de horeca werkt, maar wij gaan dicht om 17.30 uur. Je bent dus gewoon op tijd thuis voor het avondeten.”

Het geeft een kick om mensen blij te maken

“Ik vind het echt leuk om mensen in de watten te leggen. Dat kan al door ze te begroeten als ze binnenkomen, ze een mooi plekje te geven en daarna goed te helpen. Wanneer de gast met een tevreden gevoel naar buiten gaat, geeft dat echt een kick!”

koffie
Foto: unsplash

Barista

Stroomt koffie door jouw aderen? Dat is mooi, want als barista moet je van koffie houden. Je begrijpt dat elk bakkie koffie perfect gezet moet worden ook al is het druk. Koffie is een product dat aandacht nodig heeft. Je weet bijvoorbeeld dat de koffiebonen de juiste maling nodig hebben, hoe melk opgeschuimd moet worden en dat zelfs het inschenken van de melk en de koffie een aparte kunst is.

Solliciteren

Wil jij ook aan de slag Bij Best? Stuur dan snel een leuke motivatiebrief en je c.v. naar [email protected] en misschien mag jij wel langskomen om je c.v. verder toe te lichten. Heel veel succes!Meer over Bij Best ontdekken?

Bij Best

bars

Gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

adv.