Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

2 mazzelaars kregen maandag gratis bier bij De Waag

Aangeboden door De Waag 6 juni 2016

Leon en Lisa uit de Verenigde Staten vielen maandag met hun neus in de boter. Ze gingen tijdens het dagje Delft van hun vakantie in Nederland even lunchen bij De Waag, toen ze gevraagd werd of ze gratis bier wilden proeven. En tja: dan zeg je geen nee.

De enige tegenprestatie die de geluksvogels  moesten leveren voor hun biertje was even op de foto gaan. Waarom De Waag dit doet? “Eens per kwartaal hebben we hier een fotoshoot waarbij onze nieuwste biertjes op de foto gaan en een aantal figuranten op de foto gaan met een glas bier, wijn of gin,” vertelt Quincy. “Deze keer dachten we: waarom vragen we onze bezoekers niet gewoon of ze willen figureren in de fotoshoot? Leek ons veel leuker. Nu is maandagmiddag 12 uur natuurlijk niet het allerhandigste tijdstip hiervoor voor de meeste mensen, dus de volgende keer wordt het een iets schappelijkere tijd.”

Over een maand of 3 is er dus weer een kans op gratis bier, wijn of gin bij De Waag! Wil je nu alvast zeker zijn van een plekje? Stuur even een DM naar @dewaagdelft.


Meer over De Waag ontdekken?

De Waag restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.