Yes! De nieuwe weg richting de A4 is open

Door Iris Olsthoorn 12 april 2018

Er wordt flink geklust aan de Rijksstraatweg in Den Hoorn. Een tijdje geleden heeft de Overgaagbrug een update gekregen en nu is ook de spliksplinternieuwe weg naar de nieuwe rotonde open. Hierdoor kunnen we makkelijker vanaf Delft/Den Hoorn richting de A4 rijden. Handig!

De werkzaamheden zijn allemaal onderdeel van het plan om Delft beter met de A4 te verbinden. Over een paar jaar kunnen we vanaf de Reinier de Graafweg zó de A4 op rijden. Tot voor kort moesten we vanaf afslag Den Hoorn richting het centrum de weg met die rare kronkel nemen, de Woudseknoop. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Door de nieuwe weg kunnen we nu vanaf de A4 richting de Overgaagbrug rijden, linksaf slaan op de Rijkstraatweg en dan via de Hoornseweg naar Delft.

Straks wordt het nóg makkelijker

We mogen momenteel nog niet via de Overgaagbrug naar de Reinier de Graafweg rijden, want daar ligt een bussluis. Maar wanneer de Reinier de Graafweg een upgrade heeft gekregen, gaat de bussluis weg. Dan wordt het nóg makkelijker om van Delft naar de A4 te komen. De weg gaat er dan als volgt uitzien:

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.