Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Begin november gaat Villa Tuinfeest open

Aangeboden door Villa Tuinfeest 23 september 2016

Een paar maanden geleden lieten we je weten dat er in de souvenirwinkel op de Markt een nieuw restaurant komt: Villa Tuinfeest. De bedoeling was dat het restaurant eind augustus open zou gaan, maar dat is helaas uitgesteld. Als het goed is kunnen we begin november eten bij de nieuwe tent.

villa-tuinfeest
Het klusteam van Villa Tuinfeest kan weer verder

“We hadden wat tegenslag bij de verbouwing”, vertelt chef-kok Jeroen Prins. “Inmiddels zijn die problemen te boven en kunnen volop verder met de verbouwing. Als het goed is gaan we begin november open.”

Tuinfeestje

We kunnen vanaf dan gaan genieten van een tuinfeestje in onze eigen stad. “Het wordt precies wat je je voorstelt bij een tuinfeestje: hamburgers en kippetjes van de grill, een lekkere salade die zo van je tante had kunnen zijn en goeie taart toe”, vertelde oprichter Bert Jimmink eerder aan indebuurt. “Ook qua aankleding wordt het net een tuinfeest. Er komen planten, veel licht en op het terras komen ruwe houten banken te staan.”

Vacatures

Voordat het restaurant open kan, is het team van Villa Tuinfeest nog op zoek naar versterking. Ze zijn nog op zoek naar zelfstandig werkende koks, parttime koks, bedienend personeel en barpersoneel.


Meer over Villa Tuinfeest ontdekken?

Villa Tuinfeest restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 03:00

Markt 44, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.