Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Willem uit Den Hoorn wint flink geldbedrag op tv bij Miljoenenjacht

Door Iris Olsthoorn 7 oktober 2019

Wellicht heb je het gezien toen je dit weekend aan de buis gekluisterd zat: een groep inwoners uit Den Hoorn zat in de studio bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Hoewel de hoofdprijs werd gewonnen door een inwoner uit Castricum, ging Horenees (of is het toch Horenaar?) Willem er ook met een leuk bedrag vandoor. Hij won €25.000,- in de spelshow met de koffers.

De 53-jarige Willem beantwoordde in de eerste ronde een vraag goed en won daarmee de Gouden Fluit. Die mocht hij inzetten in de finale: degene met de Gouden Fluit kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer op de fluit te blazen. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat. Willem koos voor koffer 25. “Ik zat niet bewust op dit nummer te wachten, maar het is mijn trouwdag, de 25ste, dus ik dacht: dit moet ‘m zijn.” En dat was ook zo: het fluitsignaal levert Willem €25.000,- op. Met zo’n bedrag kan je toch een heleboel leuke dingen doen. Gefeliciteerd Willem!

In de studio zaten in totaal 50 deelnemers uit Den Hoorn. Zij hadden samen een studioplaats gewonnen. De andere 49 deelnemers kregen helaas geen geldprijs, maar gingen allemaal wel met een gratis keukenmachine naar huis.

Lees ook

vogelopvang delft

Wildopvang Delft dreigt deze maand nog te sluiten: dit is waarom

Het zijn spannende tijden bij Wildopvang Delft. Op 31 oktober is de dierenopvang gedwongen om te slu...

Delft krijgt een megatheater voor een musical over Willem van Oranje

Goed nieuws voor als je één van de bijna drie miljoen Nederlands bent die Soldaat van Oranje gezien ...

De hotelprijzen in Delft tijdens Eurovisiesongfestival zijn bizar hoog

Delft is één van de steden waar de hotelprijzen normaal best redelijk zijn. Maar tijdens het Euroson...

adv.