Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wordt het weer tijdens Pasen in Delft

Door Iris Olsthoorn 19 april 2019

Pasen 2019 staat voor de deur en we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar het weer tijdens Pasen in Delft. Omdat goede voorbereiding het halve werk is, hebben we de voorspelling vast voor je opgezocht. Het ziet er heerlijk uit!

Beeld: weeronline

Weerbericht Goede Vrijdag en zaterdag

Vrijdag 19 april is een superzonnige dag. Het wordt minimaal 9 en maximaal 23(!) graden Celsius. De kans op regen is klein. Weeronline geeft deze dag voorlopig het weercijfer 10. Een mooie dag om het lange weekend mee te beginnen, dus! Zaterdag 20 april wordt ook een heerlijke dag: tussen de 8 en 23 graden en volop zon!

Weerbericht eerste paasdag

Voor zondag 21 april waren de voorspellingen nog niet denderend: maar dat is bijgedraaid! Het wordt een heerlijk zonnige dag met temperaturen tussen de 7 en 21 graden Celsius. Er staat een zacht windje en het blijft droog. Nog zo’n heerlijke dag om eropuit te trekken, dus!

Weerbericht tweede paasdag

Op maandag 22 april is het weer wederom zo hallelujah-lekker als de voorgaande dag. Het wordt een prima dagje om vrij te zijn: het wordt tussen de 7 en 22 graden, stralend blauw met een zonnetje. Ook Tweede paasdag krijgt het weercijfer 10 van Weeronline. We gaan dus een heerlijk weekend tegemoet!

Lees ook

Pasen 2019: dit is er te doen in Delft

Wat te doen met Pasen dit jaar in Delft? Genoeg! Tijdens het paasweekend op 20, 21 en 22 april is er...

Meer over

Weer

adv.