Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Echt waar: er is (natte) sneeuw op komst

Door Iris Olsthoorn 24 februari 2020

We hebben drie stormen achter de rug en ondertussen zijn we best toe aan de lente. Maar nee, zo ver is het helaas nog niet. Weeronline voorspelt vanaf woensdag namelijk winters weer. Er is kans op (natte) sneeuw in Delft.

Sneeuw en onweer

Volgens Weeronline valt er van woensdag tot en met vrijdag natte sneeuw. De temperatuur daalt. Op woensdag trekken er hagel- en kletsnatte sneeuwbuien over het land. Hier kan ook nog onweer bijkomen. Tijdens deze buien is het maar een graad of twee.

Op donderdag schijnt af en toe de zon, maar is er ook kans op winterse buien. Hierdoor daalt de temperatuur en is er ook kans op natte sneeuw. Het kan tijdelijk een beetje wit worden, maar gezien de temperatuur zal de sneeuw niet lang blijven liggen.

 

Delft Weer

Koud en nat

Na de donderdag blijft het nog erg koud en nat. In het weekend is er weer kans op hagel en natte sneeuw. Ook is er kans op onweer. We zullen eraan moeten geloven dat de temperatuur nog even niet boven de tien graden komt. Ook volgende week blijft het koud en komt de temperatuur niet boven de acht graden.

Wij zeggen; mooie gelegenheid om eens een café of restaurant met een open haard op te zoeken, of ergens in Delft een lekkere warme chocomelk te drinken:

Deze vijf gezellige restaurants in Delft hebben een open haard

Wegdromen bij een knisperend vuurtje terwijl je je handen om een mok warme chocolademelk klemt of ee...

5 x chocolademelk met een bijzondere smaak

Het is koud, guur, donker en het regent de hele dag (zo lijkt het in elk geval). Als er iets is waar...

 

Meer over

Nieuws Weer

adv.