Weekendoverzicht: zo vierden Delftenaren Pasen

Door Iris Olsthoorn 23 april 2019

Wat een héérlijk weekend hebben we erop zitten. Het was de op één na warmste Pasen ooit gemeten. En daar genoten we vol op van. We blikken nog even met je terug op een heerlijk weekend: 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

De tulpen werden geplukt

Vanochtend het eerste bosje tulpen geplukt voor het station en er wordt ook nu nog steeds geplukt 😊. Dank aan Stichting Delft Bloeit!

Posted by Marja van Bijsterveldt on Saturday, 20 April 2019

Afgelopen zaterdag 20 april was het tulpenplukdag. Op deze dag mocht je voor €1,- een bosje tulpen plukken naast het station van Delft. Omdat de tulpen bijna uitgebloeid zijn, krijgen ze nog een laatste momentje om te schitteren bij mensen thuis. Burgemeester Marja van Bijsterveldt kreeg de eer om de eerste tulpen te plukken. Hierna hebben een heleboel Delftenaren ook de snoeischaar gepakt.

Er werd een tulpenfeest gevierd

Het Agathaplein werd dit weekend omgetoverd tot tulpenparadijsje, geheel in Gouden Eeuw-stijl. Er was een strijkorkest, Gouden Eeuwse-figuren, kraampjes met ambachtelijke spullen, een tulpenworkshop en nog veel meer om je een geweldige middag te bezorgen. Er kwamen Delftenaren op dit mooie tulpenfeest af. maar voor het geval je er niet was, dit heb je o.a. gemist:

Posted by Flora Delfensis on Monday, 22 April 2019

Het programma van Westerpop werd bekend gemaakt

En last but not least maakte Westerpop zijn programma voor 2019 bekend. Wij vinden het te gek!

WESTERPOP PROGRAMMA 2019Vrijdag 19 juli: Hausmagger, The Overslept, Indian Askin, Zuco103Zaterdag 20 juli: Rise Of The…

Posted by Westerpop on Saturday, 20 April 2019

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.