Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendoverzicht: Eerste gouden klinker uitgereikt en superdrukke zaterdag in Delft

Door Iris Olsthoorn 20 mei 2019

Was je de stad uit dit weekend? Of was je gewoonweg veel te druk om het nieuws te volgen? Geen probleem, dat doen wij voor je. Dit gebeurde er in Delft in het weekend van 17 tot en met 19 mei. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Eerste gouden klinker uitgereikt

Onder het motto: ‘Delft is goud, jij bent goud’ kan iedereen elkaar sinds 3 mei een gouden klinker cadeau doen. We kennen allemaal wel iemand die goud waard is. Bas Vollebregt vindt dat ondernemer George Zevenbergen zo iemand is. Hij kreeg zaterdag daarom de eerste klinker uitgereikt: “Dik verdiend!”, aldus de wethouder. “Na 10 jaar is Moodz niet meer weg te denken in Delft. De horecagelegenheid maakt het Zuidpoortgebied echt mooier. Daarnaast wil ik George als actief en enthousiast ondernemer bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de stad. Hij is altijd op zoek naar positieve samenwerkingen in de stad en heeft veel projecten geïnitieerd die Delft op de kaart zetten, waaronder ‘Free a Girl’ en Delft Serveert”. Hier lees je meer over de gouden klinkers.

Delft kreeg een voorproefje van hoe het er in 2040 uit ziet

Er was deze zaterdag van álles te doen in Delft. Tijdens ‘Ons Delft, maak de Stad’ konden Delftenaren op allerlei plekken bekijken hoe Delft er in de toekomst uit gaat zien. Er was van alles te doen rondom het Stadskantoor, je kon op Schieover-Safari en op een heleboel andere plekken in Delft werden leuke activiteiten georganiseerd. Bij Station Delft Zuid (waar de komende jaren véél gaat veranderen) stond een springkussen en was een gave 3D-tekening over de toekomst gemaakt.

Politieagent John met pensioen

Afgelopen vrijdag namen politieagenten in Delft afscheid van ploegchef John. Na 40 jaar trouwe dienst gaat hij met pensioen. Als verrassing lieten zijn collega’s zijn foto zien op groot scherm op de Markt!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.