Weekendnieuws: Doodgeschoten Wessel (18) herdacht en twee auto’s in de fik gestoken

Door Iris Olsthoorn 15 oktober 2018

Het was heerlijk weer dit weekend, dus grote kans dat je niet met je neus op een schermpje zat geplakt om het nieuws te volgen. Gelukkig doen wij dat voor je! Dit gebeurde er in het weekend van 12 tot en met 14 oktober. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Man valt van zijn scootmobiel in de sloot

Voor een bestuurder van een scootmobiel liep de vrijdagavond nogal nat af. De man stapte op de Kruithuisweg van zijn scootmobiel en viel daarbij in het water langs de weg. Volgens District8 stapte de man af op een plasje te doen. Voorbijgangers zagen de man liggen en probeerden hem op het droge te krijgen, maar dat lukte niet. De brandweer slaagde hier gelukkig wel in. De man is voor controle met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Twee geparkeerde auto’s uitgebrand

In de nacht van zondag op maandag zijn er twee auto’s uitgebrand op de Van Kinschotstraat in Voordijkshoorn. Buurbewoners wisten District8 te vertellen dat beide auto’s van één eigenaar zijn en dat de brand is aangestoken. De brandweer heeft de auto’s geblust, maar het was al te laat: de vierwielers zijn total loss verklaard.

Herdenkingstocht voor doodgeschoten Wessel

Foto: Fred Leeflang / AD

Zaterdagavond kwamen zo’n driehonderd mensen in Zoetermeer samen voor een herdenkingstocht voor Wessel (18). De jongen werd vorige week maandag achtergelaten bij het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer met een dodelijke schotwond. Het heeft er alle schijn van dat Wessel zijn leven heeft verloren door een politiekogel in de Breestraat in Delft. De politie schoot toen omdat er een persoon met wapen voor coffeeshop The Game stond. Of Wessel echt degene met het wapen was is nog niet duidelijk: Justitie onderzoekt de zaak en heeft nog alle scenario’s open.

De herdenkingstocht van afgelopen zaterdag liep van de woonwijk van Wessel tot aan het winkelcentrum waar hij vaak rondhing. De groep liep de tocht met witte ballonnen in de hand.

Dit moet je weten over de schietpartijen in Delft

Al sinds mei wordt Delft opgeschrikt door schietpartijen en aanslagen met explosieven. Afgelopen maa...
schietpartij breestraat

Man die is beschoten door politie in de Breestraat is overleden

De man die maandagochtend werd beschoten door de politie in de Breestraat in Delft, is in het zieken...

Terrassen zaten overvol

Je zult het wel gemerkt hebben: het leek net zomer dit weekend. Zaterdag zaten de terrassen in Delft dan ook overvol. De meeste terrasboten zijn al weg, maar dat hinderden de meeste mensen niet. Wij zijn benieuwd of dit nu écht het laatste zonnige weekend van het jaar was.

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.