Weekendnieuws: Vrouw (27) vermist en woning verwoest door brand

Door Iris Olsthoorn 24 december 2018

Was je te druk met kerstborrels en je eerste dinertjes dit weekend? Dan heb je vast het nieuws over Delft niet in de gaten gehouden. Geeft niet! Wij zetten zoals iedere week het weekendnieuws voor je op een rij. Dit gebeurde er van 21 tot en met 23 december: 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vrouw (27) vermist

Sinds afgelopen vrijdag wordt er een Delftse vrouw van 27 jaar vermist. Ze is voor het laatst gezien op de Sint Jorisweg. De dame is 172 cm en droeg toen zij vertrok een zwarte jas en zwarte schoenen.

 

Woning totaal verwoest door brand

In de Diepenbrockstraat in Delft begon het weekend op z’n zachts gezegd niet lekker voor een aantal bewoners. Op zaterdagochtend ontstond er brand in een woning op de derde etage. De bewoners (twee volwassenen en zes kinderen) konden zelf wegkomen. Voor de bovenbuurman was dat een ander verhaal: hij moest met de hoogwerker door de brandweer bevrijd worden. De woning waarin de brand ontstond is totaal verwoest. Ook het appartement erboven heeft flinke rookschade.

Busje half in de gracht op de Lange Geer

Een bestelbusje haalde vrijdagmiddag een natte neus in de gracht. De bestuurder moest op de Lange Geer iets afleveren en vergat de auto uit de versnelling te halen. Het busje reed toen zo het water in. Gelukkig bleef de bus hangen op de rand en kon een bergingswerker hem er snel weer uit takelen.

Delftse inbreker moet twee jaar naar een instelling

De Delftse Dennis van D. moet twee jaar in een gesloten behandelinstelling verblijven. Dat heeft de Haagse rechtbank dit weekend beslist. De Delftenaar is de afgelopen vijf jaar al zes keer (!) veroordeeld voor verschillende inbraken. Zo brak hij in op de Berklaan, Roland Holstlaan en de Ecodusweg in Delft en aan de Harnaskade in Den Hoorn. In augustus werd hij zelfs op heterdaad betrapt en gepakt door een politiehond. Ondanks zijn straffen, weet hij er niet mee te stoppen. De rechter vindt het nu wel welletjes en stuurt hem naar een behandelcentrum.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.