Weekendnieuws: Nieuwe verdachte (17) coffeeshopaanslag en een binnenstad vol verklede mensen

Door Iris Olsthoorn 22 oktober 2018

Heb jij ook zo’n lekker vol weekend gehad? Vast wel! Daarom zetten we de belangrijkste Delftse nieuwtjes van het weekend van 19 tot en met 21 oktober nog even voor je op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwe verdachte (17) aangehouden in de Breestraatzaak

Foto: ANP / LAURENS VAN PUTTEN 

Vrijdagmiddag is er in Zoetermeer een jongen van 17 opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de meest recente aanslag op de coffeeshop. Op het moment dat hij werd opgepakt, was hij in een winkelcentrum. Het OM heeft een arrestatieteam op hem afgestuurd, toen zij hoorden dat hij in het winkelcentrum rondliep. Wat precies de betrokkenheid van de jongen is geweest, is nog niet bekend. 

Opnieuw gezocht naar Mona Baartmans

Foto: Politie Delft

Vorige week woensdag werd er door de politie nog rondom het Oosteinde in Delft gezocht naar de vermiste Mona (79). Afgelopen vrijdagavond ging de zoektocht verder in Oud-Beijerland. Rechercheurs kamden dit keer de omgeving van natuurgebied Middelvliet uit, schrijft het AD. Eerder zocht de politie ook al in de omgeving langs de N217 in Oud-Beijerland. Alle zoektochten hebben tot nu toe nog niets opgeleverd. Zoon Ton L. zit nog steeds vast.

Verkleedpartijtje in de binnenstad

Als je dit weekend in de binnenstad was, is de kans groot dat je een aantal figuren in Historische kleren tegen het lijft bent gelopen. Wat ze daar deden? Een vossenjacht! Museum Prinsenhof Delft organiseerde deze speurtocht door de stad. Ook een aantal bekende Delftenaren lieten zich verleiden tot de rol van ‘vos’. Zo is wethouder Bas Vollebregt gespot in prachtig pak:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#paardentram #delft #bekenden?

Een bericht gedeeld door Arno Mulder (@toemin) op

Brand in een ondergrondse container

Afgelopen zondag was er brand in een container op de Julianalaan. Hoe deze brand is ontstaan, is niet bekend. De brandweer was er snel bij om te blussen. Zij waren niet de enige: ook een vriendengroep was aanwezig en wilde héél graag op de foto van de calamiteitenjagers van District8.

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.