Weekendnieuws: Sinterklaasintocht groot succes en 1600 boompjes en plantjes geplant

Door Iris Olsthoorn 26 november 2018

Heb je een fijn weekend gehad? Goedzo. Dat betekent dan vast ook dat je geen tijd had om het nieuws te volgen. Geen probleem! Wij zetten voor je op een rijtje wat er in Delft gebeurde van 23 tot en met 25 november. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sinterklaasintocht was heel gezellig

Afgelopen zaterdag kwamen de Sint en zijn pieten aan in Delft. De intocht verliep zonder problemen, er was genoeg snoepgoed en de pieten maakten er een feestje van. De kades stonden vol met enthousiaste kinderen en ook tijdens de optocht waren er een heleboel vrolijke kindergezichten te zien.

Lees ook

[VIDEO] Dit was de sinterklaasintocht Delft in één minuut

Jaaaa, Sinterklaas is er! En dat betekent dat we weer de schoen mogen zetten + ongegeneerd veel pepe...

Daar is-ie dan! Check hier de foto’s van de sinterklaasintocht in Delft (deel 1)

We kunnen er niks anders van maken: de intocht van Sinterklaas in Delft was weer hartstikke gezellig...

Speeltuin in de fik gestoken

In Delfgauw werd zondagmiddag in de Smaldelerstraat een speeltoestel in de brand gestoken. Een stel jongeren had het toestel vol gestopt met kranten om daarna de boel aangestoken. De straat stond al snel vol met rook. De brandweer heeft de brand geblust, maar het speeltoestel is door de brand flink beschadigd.

1600 bomen en planten geplant

Dit weekend werd er in het Melarium aan de rand van Tanthof hard gewerkt. Want terwijl de bijen warm in hun kasten in het Melarium overwinteren, plantten de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging 1600 nieuwe boompjes en planten voor ze. Ook op 8 en 9 december wordt er weer volop geplant.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.