Weekendnieuws: schoten in de Breestraat en dit deed al die politie in Tanthof

Door Iris Olsthoorn 8 oktober 2018

Het was heerlijk weer dit weekend, dus grote kans dat je niet met je neus op een schermpje zat geplakt om het nieuws te volgen. Gelukkig doen wij dat voor je! Dit gebeurde er in het weekend van 5 tot en met 7 oktober.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Politie schiet op gewapend persoon in de Breestraat

Het was weer mis in de Breestraat deze maandagmorgen. De politie kreeg een melding van een gewapend persoon die voor coffeeshop The Game zou staan. Je leest er meer over in dit artikel:

schietpartij breestraat

Politie schiet op verdacht persoon in de Breestraat

Het was op deze vroege maandagmorgen weer mis in de Breestraat. De politie loste schoten op een verd...

Tanthofdreef afgezet vanwege gewapende man

Zag je afgelopen vrijdagmiddag allemaal politie rondlopen in Tanthof? Dat kwam omdat er een man zou zijn gezien die een vuurwapen bij zich had. De politie ging met kogelwerende vesten aan op zoek naar de man, maar konden hem niet vinden. Ze zijn daarna onverrichter zake weer vertrokken. 

OPEN is officieel geopend

OPEN delft
Wethouder Bas speelde tijdens de opening zelfs nog een moppie op zijn gitaar. Foto: OPEN

Er zijn gelukkig ook vrolijke dingen gebeurd, dit weekend. Zo is OPEN officieel open gegaan! Je hebt in de afgelopen weken misschien al binnen gekeken bij OPEN aan het Vesteplein. Maar dan heb je ongetwijfeld óók gezien dat er nog steeds flink geklust werd. Dat is sinds zaterdag (als het goed is) voorbij, want OPEN is officieel open gegaan. Je kunt hier vanaf nu terecht voor boeken, workshops, cursussen óf een maaltijd in het proeflokaal.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.