Weekendnieuws: mogelijk schietpartij in Buitenhof en restauranteigenaar slachtoffer van misdrijf

Door Ilse Zoutewelle 7 januari 2019

Lekker weekend gehad? Waarschijnlijk was je véél te druk om je bezig te houden met het nieuws. Daarom hebben wij de belangrijkste gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mogelijke schietpartij in Buitenhof


Zag je zondagavond 6 januari veel politie rijden in Buitenhof? Dat kan kloppen, want de politie deed onderzoek naar een mogelijke schietpartij op het Zwembadpad. Rond 21.30 uur belde een man met de politie dat hij en een andere man zouden zijn beschoten door drie mannen in een Volkswagen Golf. De politie is nu op zoek naar getuigen van het incident. Lees hier meer over dit incident. 

Man probeert auto aan te steken met kerstboom

Een man op de op het Willem Bilderdijkhof had zondagochtend wel een héél ongezellig plan om van zijn kerstboom af te komen. Een getuige heeft gezien dat hij de ruit van een auto intikte, een kerstboom naar binnen schoof en die probeerde aan te steken. De getuige schreeuwde naar de man, waarop hij wegrende, meldt AD Delft. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het brandje nageblust. Agenten hebben in de omgeving naar de brandstichter gezocht. Die is nog niet gevonden. De schade aan de auto valt mee.

Eigenaar van Hills & Mills slachtoffer van misdrijf

Hills & Mills delft
Papa Kazmi met zijn dochter Batul

Het was een heftig weekend voor Papa Kazmi, de kok en eigenaar van Hills & Mills. Toen hij vrijdagavond thuis kwam, waren vier inbrekers bezig zijn woning overhoop te halen. Nietsvermoedend ging hij naar binnen, waarop hij één van de inbrekers trof. Hij duwde hem – met boodschappenwagen en al – 17 treden naar beneden. Hierdoor zitten beide benen zitten in het gips en zijn achillespezen zijn afgescheurd, lezen we op de Facebookpagina van Hills & Mills. ‘Nog nooit in zijn leven is Papa zo geschrokken, maar hij is blij met het engeltje op zijn schouder. Het had immers veel erger kunnen aflopen’, schrijven ze. De komende weken kan Papa niet lopen en daarom is het restaurant voorlopig van woensdag tot en met zondag geopend. We wensen hem heel veel sterkte!

Steekpartij in Tanthof

steekpartij tanthof
Foto: District8

Het was behoorlijk raak in Delft, afgelopen weekend. Ook in Tanthof ging het mis: vrijdagmiddag was er een steekpartij in de Nigeriastraat. Het gebeurde rond 15.30 uur. Alle hulpdiensten werden gealarmeerd, waaronder de traumahelikopter en heel veel politie. De vrouw is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

steekpartij tanthof

Schrikken: er was vrijdagmiddag een steekpartij in Tanthof

Zag je vrijdagmiddag 4 januari een traumahelikopter over Delft vliegen? Dat kan kloppen. In de Niger...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.