Weekendnieuws: Hennepkwekerij opgerold en een zonnige Etalagedag

Door Iris Olsthoorn 8 april 2019

Hè, hè. Wat een weertje was het, afgelopen weekend. We hebben massaal op het terras en in de tuin gezeten en dus níet het nieuws gevolgd. Dat geeft niets, want wij zetten het elke maandag voor je op een rij. Dit gebeurde er van 5 tot en met 7 april:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wéér een hennepkwekerij opgerold

ANP XTRA ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Een tijdje geleden liet de politie weten dat er in 2019 al tien (!) hennepkwekerijen zijn opgerold in Delft. Dit weekend was het wéér raak. In de Rabatstraat roken omwonenden een sterke hennepgeur. De politie deed een inval en trof een kwekerij met zo’n 450 planten aan. Op dat moment waren er vijf mensen in de woning aanwezig: twee vrouwen van 43 en 51 jaar uit Den Haag, twee mannen van 40 en 48 jaar uit Den Haag en een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij werden alle vijf aangehouden.

Etalagedag

Het was zonnig, het was gezellig: de etalagedag was top. We hebben in onderstaand artikel de leukste foto’s voor je verzameld!

Mooi! Dit weekend stond Delft vol met levende etalagepoppen

Wie zaterdag ging shoppen in Delft heeft het ongetwijfeld gezien: het was Levende Etalagedag. Overal...

Auto in brand op de Westlandseweg

Zondag nacht vloog er een auto tegen de vangrail op de Westlandseweg. De bestuurder kon de auto gelukkig op tijd verlaten, want het ding vloog kort daarna in brand. De Westlandseweg is hierdoor een tijdje afgesloten geweest.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.