Weekendnieuws: Hennepkwekerij opgerold bij de TU en B&B op televisie

Door Iris Olsthoorn 11 februari 2019

Zo. Fijn weekend gehad? Dat betekent dan vast dat je het nieuws lekker aan je voorbij hebt laten gaan. Wij zorgen dat je helemaal op de hoogte bent van wat er is gebeurd in Delft dit weekend! Dit is het weekendoverzicht van 8 tot en met 10 februari:

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hennepkwekerij opgerold op de TU campus

Afgelopen zondag is op de Leeghwaterstraat een hennepkwekerij ontdekt. De politie vond de plantage in een ‘verdeelstation’, een klein vierkant gebouwtje. De hennepkwekerij werd opgeruimd en alle hennep werd door de hakselaar gegooid. Dat trok natuurlijk veel bekijks van studenten uit de buurt. Tijdens de opruimactie rook de hele campus naar het goedje. Studenten hadden op die plek al vaker een sterke, vreemde lucht geroken, schrijft Regio15. Er zijn nog geen verdachten opgepakt.

B&B Den Hoorn op TV

Still uit B&B Omroep Max

Zat je dit weekend voor de buis, dan heb je misschien wel het programma ‘Bed & Breakfast’ voorbij zien komen. Deze aflevering werd er onder andere gelogeerd bij Aad en Christel in Den Hoorn. Hier hebben de twee een B&B in blokhut stijl. Ze brachten met hun logees onder andere een bezoekje aan Alpine Sports, om daar de skiën. Hier kijk je de aflevering terug; het stel uit Den Hoorn wordt vanaf minuut 16 bezocht.

Fietsendief aangehouden met bus vol fietsen

Vlakbij Delft werd zondagochtend een persoon aangehouden in een busje. De wijkagent van Delfgauw kwam toen tot de ontdekking dat het busje vol zat met gejatte fietsen. Goed nieuws: sommige fietsen kunnen worden teruggebracht naar hun eigenaar. Van deze fietsendiefstallen was aangifte gedaan, dus staan de fietsen geregistreerd bij de politie.

 

Regen zorgde voor veel overlast

Het is je vast niet ontgaan: het regende nogal hard afgelopen weekend. Op sommige plekken zorgde het water voor overlast, omdat het niet snel genoeg de grond in kon trekken. Veel fietsers en voetgangers hielden hun voeten niet droog.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.