Weekendnieuws: fietser aangereden en volle bak tijdens carnaval

Door Willeke Havenaar 12 februari 2018

Druk weekend achter de boeg? Dat is niet erg, want wij stellen jou graag op de hoogte van al het nieuws dat jij afgelopen weekend hebt moeten missen. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Botsing met wielrenners

Zondag had een groep wielrenners een zware ochtend toen één van hen onwel werd op de Rijksstraatweg. Hierdoor viel de rest ook. Eén wielrenner was zwaargewond geraakt en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of anderen gewond waren en wat de oorzaak van het ongeval was.

Gezellige boel in Kabbelgat

Het was volle bak op de Markt van Kabbelgat (dat is Delft in het carnavals), afgelopen zaterdag! De feestneuzen maakten eerst een tocht door de stad met hun versierde wagens, waarna ze verder feestten op de Markt. Ook burgemeester Marja was van de partij mét verkleedkleren aan! Kon je er niet bij zijn? Zo zag het eruit:

Foto: Marja van Bijsterveldt
Foto: Lennart Harpe via Twitter

Aanrijding op het Verdiplein

Het ging er pijnlijk aan toe op het Verdiplein afgelopen zaterdag. Een fietser en een auto zijn hier tegen elkaar gebotst. Het slachtoffer werd hierna gecontroleerd door de ambulance. Het lijkt erop dat de fietser geen heftige verwondingen heeft opgelopen.

 

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.