Weekendnieuws: Drugslab ontdekt in Den Hoorn en busje brandt uit op de A12

Door Iris Olsthoorn 14 januari 2019

Het weekend is voorbij, terug naar werk/school! Zoals iedere week praten wij je bij over wat er de afgelopen dagen gebeurde in Delft. Dan ben jij weer helemaal op de hoogte voor de gesprekken bij de koffieautomaat. Dit was het nieuws van 11 tot en met 13 januari. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Drugslab ontdekt in Den Hoorn

Afgelopen vrijdag werd in Den Hoorn een drugslab ontdekt. Het lab zat in een villa aan de Zwethkade. De brandweer werd opgeroepen, omdat er explosiegevaar zou zijn. Dat meldt District8. De politie is na de ontdekking het hele weekend bezig geweest met het ontmantelen van het drugslab en het ontruimen van de villa. Om welke drugssoort het gaat, is niet bekend.

Foto: District8

Busje brandt volledig uit op de A12

Het zal je maar gebeuren: rij je op de vroege maandagmorgen op de snelweg, vat je voertuig vlam. Dit gebeurde vanmorgen op de A12 tussen Nootdorp en Zoetermeer. Het was een flinke brand en moeilijk te blussen door de brandweer. Ook de vangrail liep schade op. De A12 moest een tijdje worden afgesloten, waardoor er file ontstond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, gelukkig raakte er niemand gewond.

Vrachtwagen glijdt uit, afrit A4 lang dicht

Een vrachtwagenchauffeur reed zaterdagmorgen iets te enthousiast de afrit van de A4 bij Schipluiden/Den Hoorn af. Doordat het wegdek glad was en de bestuurder iets te hard ging, gleed de vrachtwagen uit. De oplegger ‘schaarde’, waardoor de bestuurderscabine en oplegger haaks op elkaar kwamen te staan. De vrachtwagen stond vervolgens midden op de afrit en dus moest deze worden afgesloten. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Kettingbotsing op de A4

Zaterdagavond werd de A4 nogmaals afgesloten, dit keer door een kettingbotsing bij Rijswijk. Zo’n zes auto’s botste daar op elkaar. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van afrit Plaspoelpolder. Daar moesten na het ongeluk twee rijstroken worden afgesloten. Meerdere auto’s hadden flinke schade, maar wonder boven wonder raakte maar één van de inzittenden gewond.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.