Weekendnieuws: caravan met gevaarlijke stoffen kwijt en aanrijding op de A4

Door Willeke Havenaar 19 maart 2018

Na een weekend vol leuke activiteiten, heb je vast nog geen tijd gehad om het laatste nieuws te checken. Benieuwd wat er allemaal is gebeurd? Wij hebben een overzicht voor je.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Caravan met gevaarlijke stoffen terecht

Rond 9 februari verdween er een caravan gevuld met mogelijk gevaarlijke stoffen van de TU campus. De politie Delft deed een oproep op Facebook om de caravan terug te vinden en vooral niet te betreden. De stoffen zouden schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Afgelopen zaterdag is de caravan teruggevonden. Om wat voor stoffen het ging en waar de caravan al die tijd verbleef, wordt niet genoemd.

Aanrijding tussen twee auto’s

Twee automobilisten hadden veel pech vrijdagavond toen ze op elkaar botsten. De kop-staart botsing vond plaats op de A4 net na de Reineveldbrug. Eén van de auto’s is beschadigd. Hierdoor ging de rijbaan een tijdje dicht. De inzittenden werden gecontroleerd in de ambulance. Het is niet bekend wat de oorzaak was en of er gewonden waren.

Succesvolle open dag bij Ipse de Bruggen

Open dag Ipse de Bruggen
Foto: Instagram de Ruimte Delft

Afgelopen zaterdag was het de dag van de zorg en welzijn. Ter gelegenheid daarvan stelde de locaties van Ipse de Bruggen Delft hun deuren open voor bezoekers. De open dag was een groot succes bij de locatie ‘De Ruimte’ zo meldt hun instagram. Er kwamen ruim 400 bezoekers af op de activiteiten. Wij zouden zeggen: goed gedaan!

Nieuwe pleinen voor elektrische auto’s

Elektrisch opladen
Foto: ANP

Goed nieuws voor iedereen die elektrisch rijdt. Je kan nu terecht bij de Wilhelminalaan en het Laantje achter Wilhelmina als je je auto wilt opladen. Op beide pleinen staan vier oplaadpalen. Deze hebben elk twee stroomaansluitingen. In totaal kunnen er acht auto’s terecht. De vakken zijn niet speciaal gereserveerd voor elektrische auto’s, dus ook als je op gas rijdt, kun je er parkeren. Handig!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.