Weekendnieuws: Burgemeester sluit twee coffeeshops en ‘vliegende’ auto gespot

Door Iris Olsthoorn 29 oktober 2018

Heb jij ook zo’n lekker vol weekend gehad? Vast wel! Daarom zetten we de belangrijkste Delftse nieuwtjes van het weekend van 26 tot en met 28 oktober nog even voor je op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Burgemeester sluit twee coffeeshops

Foto: ANP / LAURENS VAN PUTTEN

De coffeeshops The Game en The Future zijn vrijdagavond door burgemeester Marja van Bijsterveldt gesloten. De reden hiervoor is ‘nieuwe informatie’ in de zaak rondom de aanslagen op de shops, die Delft al sinds mei in zijn greep houden.  In dit artikel lees je er meer over:

future breestraat peperstraat the game

Burgemeester sluit coffeeshops The Game en The Future

De coffeeshops The Game en The Future zijn vrijdagavond door burgemeester Marja van Bijsterveldt ges...

Dit deed die vliegende auto in Delft

Vroeg je je dit weekend ook af wat die vliegende auto en al die griezelfiguren in Delft deden? Het was Night at the Museum for kids. Ook deze editie werd weer druk bezocht door ouders en kinderen die een potje wilde griezelen. Zo’n 3500 deelnemers kwamen naar de verhalen luisteren, meedoen aan workshop en de vele grappige en griezelige figuren en tentoonstellingen bekijken.

Ben jij de Ami6 al tegengekomen? Heeel soms deelt dit lieve autootje snoepjes uit. Een complimentje krijg je sowieso 😘 #natmfk

Posted by Night at the Museum for Kids on Saturday, 27 October 2018

Dronken bestuurder crasht busje op de A4

Een bestuurder van een bestelbusje had tijdens de vrijdagmiddagborrel iets te diep in het glaasje gekeken. Toen hij toch in de auto stapte, ging het mis. Op de afrit van de A4 bij Den Hoorn vloog hij uit de bocht. Hij raakte daarbij een lantaarnpaal. Gelukkig bleef de schade beperkt (ook al ziet de bus er flink toegetakeld uit) en raakte en geen omstanders gewond.

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.