Weekendnieuws: burgemeester mee met de politie en scooter in brand

Door Willeke Havenaar 12 maart 2018

Het weekend is weer voorbij gevolgen. Benieuwd wat er allemaal gebeurd is afgelopen dagen? Wij zetten de nieuwtjes voor je op een rij. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Marja mee met de politie

Dat onze burgemeester betrokken is bij de stad wisten we al, maar zaterdagavond zette ze zich ook nog in voor onze veiligheid. Zo kon je Marja van Bijsterveldt namelijk tegenkomen in een politie uniform. Ze draaide een avonddienst mee met de politie op weg naar alle 112-meldingen. Petje af voor onze burgemeester!

Scooter in brand

Vette pech voor de persoon die zijn scooter bij station Delft-Zuid liet staan. Deze werd op zondagochtend brandend aangetroffen in de fietsenstalling op het Hoogspanningspad. Door de vlammen ging ook het glazen dak erboven kapot. De brand was snel te blussen, maar de oorzaak is nog onbekend.

Jaarlijkse paddentrek

Padden
ANP

Automobilisten, opgelet! Sinds afgelopen zaterdag zullen er op verschillende plekken in de stad weer padden, salamanders en kikkers rondlopen vanwege de jaarlijkse paddentrek. Omdat de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging(KNNV) afdeling Delfland deze dieren helpt om veilig over te steken, zijn sommige wegen tijdelijk afgesloten. De locaties zijn onder meer: Kerkpolder, Slootsingel, Abtswoude en de Kuyperweg. De oversteekplekken kun je herkennen aan de verkeersborden. Kijk voor meer locaties op de website van KNNV.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws