Weekendnieuws: Twee auto’s uitgebrand en krachtpatser gebruikt Westsingelgracht als gym

Door Iris Olsthoorn 5 november 2018

Heb jij ook zo’n lekker vol weekend gehad? Vast wel! Daarom zetten we de belangrijkste Delftse nieuwtjes van het weekend van 2 en met 4 november nog even voor je op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bevestigd: lichaam Mona gevonden

Vrijdag namiddag bevestigde de politie dat het lichaam dat donderdag in Heinenoord gevonden werd, van Mona is. De 79-jarige vrouw werd al sinds september vermist. Hier lees je er meer over:

Het is bevestigd: ‘Het lichaam dat gevonden is, is van Mona’

Het lichaam dat afgelopen woensdag werd gevonden in Heinenoord, is inderdaad van de vermiste Mona Ba...

Twee auto’s in de fik

Zaterdagavond gingen twee auto’s in Vrijenban in vlammen op: eerst rond 21.30 uur een auto in de Prunusstraat, rond 23.30 uur een auto in de Meidoornlaan. De brandweer kwam ter plaatse, maar kon de auto’s niet meer redden. De politie sluit niet uit dat de branden zijn aangestoken. Twee weken geleden brandden er in de Van Kinschotstraat twee auto’s uit, ook daar vermoed de politie van het vuur werd aangestoken.

Verdachte inbraak-omstandigheden rondom het Agnetapark

In de omgeving van het Agnetapark vonden bewoners dit weekend takjes tussen hun deuren. Dit is een bekende manier van inbrekers om te checken of je thuis bent.  De politie roept op om bij verdachte omstandigheden altijd 112 te bellen.

Krachtpatser trotseert Westsingelgracht tijdens work-out

De meeste mensen zijn niet zo heel erg te spreken over de nieuwe Westsingelgracht. Maar voor deze meneer kwam het eigenlijk wel goed uit dat de gracht zo diep is. Hij gebruikte de trapjes langs het water heel handig in zijn zondag-workout:

 

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.