Weekendnieuws: Agent zet IKEA-kast in elkaar en woningbrand in Poptahof

Door Iris Olsthoorn 12 november 2018

Heb jij ook zo’n lekker vol weekend gehad? Vast wel! Daarom zetten we de belangrijkste Delftse nieuwtjes van het weekend van 9 tot en met 11 november nog even voor je op een rijtje:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Agenten zetten IKEA-kastje in elkaar

Ze zijn van alle markten thuis, die wijkagenten van tegenwoordig. Dit weekend zetten twee wijkagenten in Rijswijk een IKEA-kastje in elkaar. De agenten waren op huisbezoek vanwege een burenruzie. En ja, als je al ruzie hebt en dan óók nog gefrustreerd raakt door die venijnige IKEA-kastjes… Waarschijnlijk hebben de agenten hiermee een nieuwe ruzie voorkomen.

Woningbrand in Poptahof

In een keuken in Poptahof Noord heeft zaterdagavond een brand gewoed. De brandweer was er snel bij en de bewoners konden op tijd hun huis uit. De woning heeft veel rookschade opgelopen.

Delftenaar en Rijswijker kampioen Off Road Racing

Dit weekend zijn Rogier Lindeman en Bert Heskes kampioen geworden op het Nederlands kampioenschap Offroad Racing. “Zeg maar het Dakar van Nederland”, zegt Rogier. De twee behaalden de eerste plek in hun Mitsubishi/Pajero. “Het is erg uniek dat een stadsteam zo’n plek in het klassement behaald.” Chapeau, heren!

 

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.