Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat wordt omrijden: kruising Schoemakerstraat afgesloten

Door Ilse Zoutewelle 27 juni 2016

Let even op als je regelmatig over de Schoemakerstraat rijdt, want die is vanaf 4 juli tot en met 19 augustus afgesloten voor auto’s. De kruising krijgt verkeerslichten en rijstroken voor verkeer dat links- en rechtsaf slaat.

Dat wordt een tijdje omrijden dus. Als je richting het noorden moet, kan je het best rijden via de de Professor Telderslaan, Jan de Oudeweg en Nassaulaan naar het Poortlandplein. Moet je naar het zuiden, dan kan je het best vanaf het Poortlandplein via de Mijnbouwstraat, Michiel de Ruyterweg, Mekelweg en Christiaan Huygensweg rijden.

Rij je altijd over de Schoemakerstraat op weg naar de A13? Vermijd dan omrijden door gewoon een afslag eerder te nemen.

Voor fietsers en voetgangers is er niks aan de hand: die kunnen gewoon gebruik maken van de parallelweg langs de Schoemakerstraat en de Muyskenlaan.

Westlandseweg

Niet alleen in de Schoemakerstraat wordt er aan de weg gewerkt. Ook op de Westlandseweg moet je dinsdag- woensdag- en donderdagnacht even opletten, want die is die nacht afgesloten. Dit omdat de werkzaamheden van twee weken geleden nog niet helemaal klaar waren. Tramreizigers zullen trouwens geen last hebben van deze werkzaamheden.

Meer over

Verkeer

adv.