Werk aan de weg! Op deze routes in Delft moet je omrijden

Door Iris Olsthoorn 5 november 2018

De weg ligt hier open, de stoep is daar afgezet … In Delft barst het iedere week van de afsluitingen vanwege wegwerkzaamheden. Om te zorgen dat jij toch op tijd op plaats van bestemming komt, zetten we ze voor je op een rij. Dit zijn de werkzaamheden tussen 5 en 11 november: 

Adama van Scheltemaplein: Van 22 oktober tot en met 15 februari 2019 zijn er werkzaamheden aan het riool.

BuitenwaterslootTot en met 23 november zijn er werkzaamheden aan het riool op het deel tussen de Henry Dunantlaan en de Kogelgieterij. Fietsers worden omgeleid via de andere kant van het water.

De Mirandastraat: Op 8 november is de straat tussen 8.00 en 15.00 uur afgesloten voor verkeer vanwege werkzaamheden met een hijskraan.

Felix Timmermanspad: Tot en met 31 december zijn er werkzaamheden aan de riolering en is dit fietspad mogelijk afgesloten.

Heertjeslaan: Van 5 tot en met 9 november is de Heertjeslaan tussen 10.00 en 16.00 uur afgesloten op het deel tussen de Molengraaffsingel en de Huismansingel. Er vindt dan een experiment plaats van de TU Delft.

Henry Dunantlaan: Tot en met 29 december is deze straat afgesloten voor verkeer omdat er aan het riool gewerkt wordt.

Kampveldweg: Van 22 oktober tot en met 7 december is het fietspad ter hoogte van de spoortunnel afgesloten vanwege werkzaamheden aan het riool. Fietsers worden omgeleid via de Wateringsevest.

Kerstanjepad: Van 9 oktober tot en met 16 november zijn er werkzaamheden aan het riool. Fietsers worden omgeleid.

Lange Geer: Op 5 en 6 november is de Lange Geer afgesloten vanwege werkzaamheden aan kabels en leidingen. Verkeer wordt omgeleid via het Achterom.

Oosteinde: Tot en met 20 december werken ze in deze straat aan het riool. Op het deel waar wordt gewerkt, is geen doorgaand verkeer mogelijk. Auto’s moeten omrijden en een aantal parkeerplaatsen is tijdelijk niet bruikbaar.

Rotterdamseweg: Van 5 tot en met 9 november zijn er werkzaamheden aan de Rotterdamseweg, ter hoogte van de kruising met de Jaffalaan.

Röntgenweg: Van 5 tot en met 23 november zijn er werkzaamheden aan het riool. Verkeer wordt omgeleid.

Verwersdijk / Noordeinde: Van 10 september tot en met 16 november zijn er werkzaamheden aan kabels en leidingen. Er is geen hinder voor het verkeer, het werk vindt plaats op de stoep.

Westsingelgracht: Tot en met 30 oktober zijn er werkzaamheden aan de Westsingelgracht. Ter hoogte van de tramhalte en tussen het Stationsplein en de Ireneboulevard komen steigers waar boten kunnen aanmeren. Je leest hier meer over de werkzaamheden. 

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!  

Deze werkzaamheden zijn afkomstig van gemeente Delft.

Meer over

Verkeer

adv.